Categorieën​

Lampgigant heeft het grootste aanbod in lampen en verlichting in Nederland en België. Uw zoektocht naar de perfecte lamp voor boven uw eettafel of voor de verlichting in uw badkamer kan u hierdoor eenvoudiger en kritischer uitvoeren. Het aanbod varieert van industriële hanglampen tot LED buitenverlichting.

Compleet in binnenverlichting
In ons gigantische en originele aanbod kunt u terecht voor unieke binnenverlichting die gevarieerd is met hanglampenkroonluchters

plafondlampenwandlampenvloerlampen, booglampen, tafellampen en bijvoorbeeld zuinige inbouwspots. Kijk onder het kopje binnenverlichting, voor al de lampen voor in uw huis.

Van een buitenlampje met sensor tot een compleet tuinverlichting set
Vindt u het ook zo donker in uw tuin en wilt u graag wat licht? Op onze speciale buitenlampenpagina vindt u allerlei buitenlampen. Buitenlampen met bewegingssensor tot leuke buitenverlichting. U vindt het er allemaal. 

.De lamp is niet meer weg te denken uit onze woningen. Toch is er een tijd geweest dat het anders was. Er was geen elektriciteit, mensen leefden met daglicht en gingen zodra het donker werd naar bed.

De olielamp was de eerste lamp die werd  uitgevonden. Deze werd verbeterd en zo kwam de petroleumlamp. Nog steeds werd de lamp, maar zelden gebruikt. Niet iedereen had het geld om veel petroleum te kopen. In de 19e eeuw werd de gloeilamp uitgevonden. Dit is nog niet eens zo heel lang geleden. Philips was het eerste Nederlandse bedrijf dat gloeilampen ging produceren. In de afgelopen 150 jaar is de markt flink ontwikkelt. In de jaren 70 werd er aan de spaarlamp gewerkt. Waarna deze in de jaren 80 op de markt kwam. Na veel verbetering van deze lamp is er de spaarlamp die wij nu kennen. 

Een andere soort verlichting die tegenwoordig ook nog erg populair is, was de uitvinding van de led-lamp. Deze werd in de 20e eeuw ontwikkelt en brak in de jaren 60 echt door op de markt. De led-lamp werd eerst alleen nog maar in kleinere apparaten gebruikt, maar tegenwoordig  is deze niet meer weg te denken uit de lampenindustrie.

Lampen worden verbeterd en zullen verbeterd blijven worden want één ding is zeker: we kunnen niet meer zonder!

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >