Een buitenlamp zorgt voor sfeer, veiligheid en functionaliteit. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

Kies je filters

Buitenlampen

van 75 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 75 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een buitenlamp? Lampgigant.nl heeft een grote collectie populaire buitenlampen. De trends van het moment zijn buiten wandlamp, staande buitenlampen, met sensor, Up/Down en lantaarnpalen.

Buitenverlichting is populair. De collectie buitenverlichting telt met alle variatie mogelijkheden meer dan 1000 lampen. De buitenverlichting zijn samengesteld uit een groot aanbod van leveranciers die elkaar aanvullen in toepassingsgebied, kleur en materiaal. Voor elk type buitenlamp vind je daarom een samenstelling van verschillende stijlen, kleuren en materialen. Zo sluit de buitenverlichting goed aan op uw tuininrichting en uw wensen.

De buitenverlichting moet naast goede verlichting ook zorgen voor sfeer. Buitenleven is steeds populairder geworden de afgelopen jaren. Buiten zitten wordt door nieuwe technieken in de buitenlamp met sensor, onder andere in verlichting, aantrekkelijker gemaakt en voor een langere tijd mogelijk gemaakt per dag en wat betreft de lengte van het seizoen.

Dat men een buitenmens is is bijvoorbeeld te zien aan het aantal stoere en elegante zithoeken die de laatste jaren steeds meer te zien zijn. Met mooi en minder mooi weer kan je hier in de zon en beschut zitten. Hoveniers passen steeds meer tuinarchitectuur toe bij klanten, gebaseerd op de voorbeelden uit boeken en platen van tuinarchitecten met landelijke buitenlampen. Lijnen en stijlen zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Staande buitenlampen en buiten wandlampen bij het tuinhuis

Buitenverlichting kopen voor in de tuin. Vind een geschikte buitenlamp om uw tuin te verlichten, looppaden zichtbaar te maken of bijvoorbeeld voor onder de veranda / tuinhuis. Wij verkopen en leveren aan klanten in Nederland en België varierend van witte lamp voor buiten tot zwarte buitenlampen.

Filter eenvoudig uw keuze uit het gevarieerde aanbod buitenlampen. Van staande buitenlampen tot wandlampen. Alle lampen voor buiten zijn nu online te bestellen. De laatste jaren is de collectie buitenverlichting sterk uitgebreid met nieuwe typen buitenlampen. Bijvoorbeeld de hanglamp voor buiten.

Ook is de variatie groter geworden tussen hetzelfde type lampen voor buiten. Een buiten stalamp is bijvoorbeeld verkrijgbaar in meerdere stijlen moderne buitenlampen en kleuren. Selecteer de buiten wandlamp op type, prijs en de mogelijkheden van de lamp. Denk eens aan de sensor buitenlamp die flink wat geld voor je bespaart doordat er minder energie verbruikt wordt.