Een bureaulamp is van groot belang voor uw werkplek. Kies er daarom een die genoeg licht geeft en afgestemd kan worden op uw persoonlijke wensen. Door een goede bureaulamp te kiezen zal u minder snel vermoeid raken en blijft u langer gemotiveerd.

Wij verkopen bureaulampen in allerlei soorten, maten en stijlen. Kies wat het beste bij uw werkplek past. Hieronder hebben wij voor u de lampen gesorteerd op populariteit en categorie. Klik op ‘populair’ om de meest gekozen bureaulampen te bekijken. 

Bureaulampen voor optimale verlichting

Wanneer u aan een bureau zit om te werken of te studeren is genoeg licht belangrijk. Bij te weinig licht moet u meer moeite doen om goed te kunnen lezen. Door te zorgen voor genoeg licht raakt uzelf minder snel vermoeid en zal u langer gemotiveerd zijn. Lampen voor op uw bureau zijn zeer functioneel en zorgen voor voldoende licht. Kies voor een lamp die in hoogte verstelbaar is een draaibare kap heeft. Deze lampen zijn het meest efficiënt, omdat u hem kan afstellen naar uw persoonlijke wensen. Daarnaast hebben wij ook de klemlampen. Deze zijn ook nog eens makkelijk verplaatsbaar en kan u vastklemmen waar u maar wilt. 

Kies uw eigen bureaulamp in stijl

Tegenwoordig is er een grote keuze uit bureaulampen. In de winkel vindt u vaak eenvoudige en saaie lampen, maar in ons assortiment vindt u van alles. Zo kan u precies de stijl kiezen die bij uw werkplek past. Functionaliteit gaat voorop, maar het geeft ook sfeer aan uw werkplek. Voor de stoere en functionele inrichting zijn de industriële bureaulampen een goede keus. Wilt u juist meer een strakke en eenvoudige lamp? Dan is de moderne stijl iets voor u. 


LED bureaulampen

Natuurlijk verkopen we ook bureaulampen met LED verlichting. Dit heeft meerdere voordelen: Ten eerste is het licht beter voor uw ogen en ten tweede scheelt het u veel energiekosten. Ten derde gaat LED verlichting ook nog eens veel langer mee dan een halogeenlamp. U hoeft het lampje dus minder vaak te vervangen.


Bureaulamp online bestellen

Bestel de bureaulamp gemakkelijk, snel en online bij Lampgigant, zodat u binnenkort kan genieten van een mooie en functionele lamp op uw bureau! Heeft u vragen of advies nodig? Laat het ons weten, wij helpen u graag!