Design verlichting online bestellen

Originele design lampen

Bent u op zoek naar een lamp die niet iedereen heeft? Design lampen zijn origineel en tijdloos. Deze lampen kunnen in de meest bijzondere ontwerpen voorkomen.

Design lampen als duurzame investering

Door te kiezen voor een design lamp verfraai je niet alleen je woning, de lampen zijn ook zeer functioneel! Door te investeren in design verlichting kan er dus worden bespaard op andere accessoires.

Design lampen zijn er in allerlei vormen en maten. Deze kunstzinnige lampen zijn toepasbaar in vele interieurs. Jaar na jaar worden er leuke, bijzondere en opvallende design lampen verkocht. Veel design lampen zijn echte blikvangers in het interieur.

Heeft u bijvoorbeeld een saai hoekje in huis dat wel wat sfeer kan gebruiken? Vrolijk het op met een van onze design tafellampen.

Ontwerpers van designlampen

Wij bieden diverse lampen aan van bekende ontwerpers. Neem bijvoorbeeld de design hanglamp die ontworpen is door Chen Karlsson, deze lamp is aan te passen aan ieder seizoen en stijl.

Een ander voorbeeld is de Fork hanglamp van het merk Diesel. Deze lamp heeft een simpel design, maar weet toch op te vallen. Doe inspiratie op door de grote collectie design lampen op onze website.

Laat uw fantasie de vrije loop gaan en kies voor een van de design lampen!