E27 lichtbronnen zijn er in vele verschillende soorten. Bekijk hieronder ons aanbod of gebruik de voorgestelde filters:

E27 LED lampen

van 197 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 197 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

E27 LED-verlichting

De E27 LED-lamp is een energiezuinige LED-lamp. E27 staat voor een grote fitting. De fitting heeft een diameter van 26-27 mm. Je kunt de keuze maken voor een standaard E27 bollampje of een filament LED lamp met zichtbare LED filamenten. Ook kunt u ervoor kiezen om de minder zuinige halogeenlamp te kopen. De lampen verschillen onder andere van elkaar door de kleurtemperatuur. Daarnaast zijn sommige lampen dimbaar.

De E27 LED-lamp in verschillende vormen

De E27 LED-lamp is verkrijgbaar in verschillende vormen, soorten en maten. Ook hebben wij speciale LED-lampen. In deze categorie zijn bijvoorbeeld lampen te vinden in het figuur van een ster. Deze lampen geven een speelse touch aan te kamer. Ook hebben wij LED-lampen in de vorm van een buis of vochtbestendige lampen.

Soorten lampen met sensor

Er zijn verschillende soorten lampen met sensor. Naast dat de lamp zelf verschillend kan zijn, heeft u ook de keuze uit twee soorten sensoren. U kunt namelijk kiezen voor een lamp met een bewegingssensor of voor een lamp met een schemersensor. De schemersensor is ideaal voor mensen die graag automatisch licht willen krijgen wanneer het gaat schemeren / donker word. De lamp met de bewegingssensor gaat aan wanneer er beweging word gedetecteerd. Naast dat u kunt kiezen uit twee sensoren, zit er ook verschil in lichtkleur / kleurtemperatuur.

Niet dimbare E27 LED lampen

Hier vind u de normale E27 LED lampen die dus niet te dimmen zijn. De lampen zijn er in verschillende lichtsterktes, van 3000K tot 5500K. Alle E37 gloei- en halogeenlampen zijn te vervangen door LED. Deze lampen gaan tot wel 50x langer mee dan gloeilampen. Dit zorgt ervoor dat u de lamp jarenlan niet hoeft te vervangen. Daarnaast bespaart u tot 90% op uw energiekosten met de overstap naar LED lampen.