De E27 LED-lamp is een energiezuinige LED-lamp. E27 staat voor een grote fitting. De fitting heeft een diameter van 26-27 mm. Maar hieronder de keuze voor een standaard E27 bollampje of een filament LED lamp met zichtbare LED filamenten. Je kunt hieronder ook nog de optie kiezen om de minder zuinige halogeenlamp te kopen.

E27 LED-verlichting

De E27 LED-lamp is een energiezuinige LED-lamp. E27 staat voor een grote fitting. De fitting heeft een diameter van 26-27 mm. Je kunt de keuze maken voor een standaard E27 bollampje of een filament LED lamp met zichtbare LED filamenten. Ook kunt u ervoor kiezen om de minder zuinige halogeenlamp te kopen.

De E27 LED-lamp in verschillende vormen

De E27 LED-lamp is verkrijgbaar in verschillende vormen, soorten en maten. Ook hebben wij speciale LED-lampen. In deze categorie zijn bijvoorbeeld lampen te vinden in het figuur van een ster. Deze lampen geven een speelse touch aan te kamer. Ook hebben wij LED-lampen in de vorm van een buis of vochtbestendige lampen. 

Stapelkorting!

Profiteer nu van onze stapelkorting! Ontvang automatisch korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-10 lampen bestellen = 2% korting!
10 of meer lampen = 5% korting!