Gevelverlichting van uw huis of bedrijf? Door middel van stijlvolle up-down wandlampen (schijnen zowel naar beneden als boven) of een mooie wandlamp kan je je gevel aantrekkelijk verlichten. De schijnwerpers zijn erg geschikt om een grotere gevel en/of een groter gedeelte van de gevel te verlichten. Maak hieronder uw keuze!

Wilt u advies voor meerdere lampen op uw gevel thuis of van uw bedrijf? Vraag dan hieronder een offerte/meer informatie aan!

Decoratieve gevelverlichting en vlakverlichting

De gevel kan je verlichten door middel van decoratieve verlichting in de vorm van wandlampen, zoals de up-down buiten wandlampen die naar boven en beneden uitstralen, of door middel van de hele gevel te verlichten door middel van een schijnwerper op de grond of boven aan de gevel van uw huis of  bedrijf.

Het verlichten van complete (delen) van uw gevel is vooral aantrekkelijk als de architectuur van uw gebouw al voor zich spreekt of als u bijvoorbeeld al (onverlichte) gevelreclame op uw bedrijfspand heeft. Deze laatste toepassing is praktisch, hiermee verlicht u uw gevel en tegelijkertijd uw logo of reclame-uiting.

Gevelverlichting met LED

Gevelverlichting is op dit moment in zo goed als alle gevallen met LED. Hierbij zijn gevel buitenlampen al direct uitgevoerd met LED verlichting, hier hoeft geen los lampje in. Door de lange levensduur van deze leds hoeft dit lampje ook niet vervangen te worden.

Buiten gevellampen zonder lichtbron zijn daarbij eenvoudig uit te voeren met een LED spotje of een LED lampje.

Besparing met LED verlichting

Gevelverlichting brandt vaak meerdere uren achtereen, doordat je met LED een minder wattage/verbruik nodig hebt voor dezelfde lichtopbrengst kan je veel besparen op de energierekening.

Vooral bij het verlichte van complete gevels van bedrijfspanden kan de vermindering van het wattage groot zijn. De ouderwetse halogeen gevelverlichting verbruikt veel energie.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >