Grijze verlichting kopen

Grijze lampen in diverse uitvoeringen en stijlen. Van stoere, industriële hanglamp in een beton grijze kleur tot een landelijke, grijze wandlamp met stoffen kap. Je vindt ze in onze uitgebreide collectie. De verschillende categorieën hebben wij alvast voor u op een rijtje gezet. Vind de lamp die het beste past bij uw interieur. De grijze lamp is een geweldige lamp wanneer u uw interieur een stoere look wil geven. De meeste grijzen lampen hebben een stoere uitstraling. Ze passen dus goed bij een industriële of landelijke stijl.  

Grijs als kleur in het interieur

Vindt u grijs ook een mooie kleur voor het interieur maar wilt u voorkomen dat het te donker wordt in huis? Kies dan voor een paar grijze lampen in combinatie met grijze accessoires. Het voordeel van grijs is dat deze kleur eindeloos te combineren is. Dit betekent ook dat er voor iedere interieurstijl een bijpassende grijze lamp te vinden is! Onze collectie is hierop aangepast. Grijze lampen van industrieel tot modern. Van lichtgrijze tafellamp tot donkergrijze kroonluchter.

Welke kleur grijs kiest u?

Grijs staat voor ingetogen, puur en stijlvol. Er zijn allerlei verschillende soorten grijstinten. Lichtgrijze hanglampen die en zomerse sfeer brengen. Ze passen mooi in een interieur met wit hout. Zinken lampen zijn landelijk en puur en passen mooi in de nostalgische keukens. Ze brengen gezelligheid. Daarnaast zijn er nog antracietgrijze hanglampen die prachtig staan in de strakke landelijke keukens. Kies de kleur grijs die past bij uw interieur

Vragen over onze lampen of wilt u advies? U kan ons bellen op 030 – 6339653 of contact opnemen via het contactformulier.