Installateur, standbouwer, projectinrichter of bijvoorbeeld architect. We hielpen ze de afgelopen jaren graag verder.

Door onze grote collectie lampen voor bedrijfs- en woninginrichting kan je bij ons ook de lamp vinden voor unieke inrichtingen. Hierbij heb je bijvoorbeeld een ruime keus in lampen in gekleurde uitvoeringen zoals paars, groen en geel.

Onze lampen betrekken we uit Duitsland, België, Nederland, Litouwen en verschillende andere Europese landen. Daarnaast komen er kwalitatieve lampen en onderdelen uit Azië zoals China, Taiwan en India.

Account aanmaken

Voor u als professionele afnemer die de verlichting voor uw klanten / projecten afneemt hebben we een standaard, scherpe korting. Maak hieronder een account aan. Na aanmelding ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een mail met uw kortingspercentage. Wilt u direct bestellen dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Advies en projectbegeleiding

Naast de gigantische collectie die u direct online kunt bestellen kunt u ons ook bellen voor advies op maat / op locatie en projectrealisatie. Onze verlichting specialisten komen in overleg graag bij u langs om advies te geven voor uw bedrijf (-sruimte). Daarbij is het mogelijk om de realisatie hiervan in ons beheer of met advies van ons te laten uitvoeren.

Bel ons op 030 – 6339653 of vul het onderstaande aanvraagformulier om te overleggen voor de mogelijkheden.

Verlichting p/ruimte

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!