Tips & informatie voor een industriële inrichting

Steeds vaker zien we combinaties van de industriële lamp in een andere woonstijl. Als we kijken naar het landelijke interieur zien we een romantische warme sfeer. Juist een combinatie van deze romantische sfeer met de wat killere uitstraling van de industriële hanglamp maken dit interieur tot een mooi geheel.

Maak je industriële inrichting compleet door het hergebruik van oude materialen. Oude kisten als opbergruimte of verweerde, houten pallets als tafel? Hergebruik materialen en geef afval een tweede leven!

Industriële lampen

Industriële lampen zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Deze populaire lampen zijn gebaseerd op de oude fabriekslampen van vroeger. In het industriële interieur komen de oude lampen tot leven.

Kenmerkend de industrielamp

Stoer en robuust zijn ze, deze lampen met een industrieel uiterlijk. Kenmerkend aan de industriële lampen is dat ze een breed uiteenlopende, grote kap hebben waardoor de lampen veel licht geven. Industriële lampen zijn dan wel gebaseerd op een oud concept, juist in het moderne interieur worden deze lampen veel gezien.

Industriële verlichting in het interieur

Industriële verlichting is functioneel en sfeervol. De industriële lampen worden vaak gebruikt om een ruimte een stoer en ruig accent te geven. De meeste lampen in de industriële woning zijn gemaakt van metaal. Vaak hangen de industriële hanglampen aan een stevige ketting waardoor de lampen een nog stoerdere uitstraling krijgen. Niet alleen in het moderne, industriële interieur komen deze lampen van pas. Ook in een landelijk interieur kan de industriële lamp een mooie toevoeging zijn.

Bent u op zoek naar een robuuste, industriële lamp? Kijk gerust rond op onze website, waar deze lampen natuurlijk niet ontbreken!