Strakke hanglamp voor in kantoor, grote koepellamp met gouden binnenzijde of betongrijze buitenzijde of een industriële hanglamp voor een vlot interieur. Selecteer hieronder de gewenste hanglamp en bekijk onze scherpe aanbiedingen en stapelkorting!

De hanglampen voor in kantoren behoren tot de afwerking van de ruimte (of tot het opfrissen van de ruimte). De hanglamp kan de ruimte afmaken met de gewenste uitstraling. Er wordt bij veel bedrijven reeds aandacht besteedt aan de inrichting van de werkplekken, vergaderruimtes en de kantine. Het meest gekozen product hierbij zijn de stoffen hanglampen.

Stoffen lampenkap hanglampen voor in kantoor

Deze lampenkap hanglampen zijn compleet op maat en in de gewenste kleur samen te stellen. Dit maakt het makkelijk om de juiste kleur lampen bij het interieur uit te kiezen. De kleur voor de kantoor lampenkap hanglampen is te bepalen voor de buitenzijde en voor de binnenzijde. Standaard is de binnenkant van de kap wit, voor de binnenzijde is echter ook de gewenste kleur te selecteren.

Koepellampen voor in kantoor

Naast kantoorverlichting met lampenkap hanglampen zijn koepellampen ook populair. Hierbij geldt hetzelfde als bij de stoffen hanglampen dat de kleur en het formaat geheel naar wens is samen te stellen.

TL bureauverlichting

TL hanglampen zijn strak en modern. De lampen hebben veelal een minimalistische en rustige uitstraling in de ruimte. Daarbij kenmerken TL hanglampen zich door de grote lichtopbrengst waardoor je op een bureau of tafel ook goed licht hebt. Ook voor nauwkeurige werkjes is de grote lichtopbrengst prettig.

In het assortiment vind je ook TL lampen die aan de zijkanten aan elkaar te kopellen zijn. Zodoende krijg je een lange (-re) lijn met TL verlichting die strak naast elkaar hangt.

Werkplekverlichting met LED

Voor de TL hanglampen is er ook een zuinige vervanger die snel gebied wint, namelijk de hanglamp met LED paneel. Deze hanglamp heeft een vergelijkbaar formaat en vorm als de TL hanglamp. Deze hanglamp met LED is inmiddels in goede kwaliteit op de markt. Zie in het productoverzicht de mogelijkheden voor LED.

Overige kantoorlampen (voor kantine, vergaderzaal, etc.)

Naast deze 2 veelvoorkomende soorten hanglampen zie je onder andere in kantines, boven de bureaus en vergadertafels allerlei andere lampen variërend van modern tot stoere industrie lampen. Zie hieronder de verschillende categorieen lampen. Naast de door ons geselecteerde ‘Andere kantoorlampen’ kunt u ook kijken in de andere categorieën.

LED hanglampen in kantoor

Op dit moment is het economisch en kwalitatief interessant om LED verlichting toe te passen in de kantoor hanglampen. De meeste hanglampen zoals de stoffen lampen en de koepellampen hebben een fitting waar alle typen lampjes ingedraaid kunnen worden. De keuze voor LED of halogeen gaat hierbij buiten de lamp (hert armatuur) om en is een kwestie van de juiste lichtbron kiezen die je in de lamp draait.

Gezien de prijzen van de LED lampen en de vermindering van het wattage geven we een bevelen we LED aan.

Een overweging voor de kantoorverlichting in het kader van efficiëntie is gestuurde verlichting. Verlichting die onder andere uit gaat als er voldoende zonlicht door de ramen naar binnen komt. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op voor de mogelijkheden en om te kijken of dit voor u interessant is.

Advies voor kantoor hanglampen en kantoorverlichting

Wilt u nieuwe kantoor hanglampen / – verlichting en wilt u daar over doorpraten of een afspraak voor maken. Neem contact per telefoon of stel uw (aan-) vraag hieronder: