Knapperend haardvuur, sfeervolle lampjes en een hoop gezelligheid. Dat zijn toch dé dingen waar u aan denkt bij kerst. Kerstverlichting is één ding wat zeker niet mag ontbreken tijdens de donkere dagen rond kerst. Het brengt sfeer en gezelligheid in uw huis en tuin.
In ons assortiment hebben wij kerstverlichting voor zowel binnen als buiten. Hieronder vindt u onze collectie en meer informatie over onze sfeervolle verlichting voor kerst. 

Bekijk hier het aanbevolen: aantal lampjes boomverlichting

LED verlichting voor kerst heeft verschillende voordelen:

  • Het is duurzamer
  • U bespaart energiekosten
  • Ze gaan langer mee
  • Het is goed voor het milieu
  • U hoeft ze minder vaak te vervangen

LED kerstlampjes voor binnen en buiten

Kerstlampjes voor binnen

De decembermaand is een mooie maand waarin sfeervolle verlichting goed van pas komt. In deze donkere, koude maand is niks fijner dan leuke verlichting te ontsteken. In ons assortiment vindt u verschillende lichtjes voor binnen. Zo hebben we lichtsnoeren, kerstfiguren, kerstmotieven, kerstkransen en natuurlijk verlichting voor in de kerstboom.
Het leukste met kerst is om die boom weer op te tuigen met lichtjes, ballen en cadeautjes. Ziet u uw boom al staan in de woonkamer? Vol met lampjes en leuke accessoires. Kijk gauw in onze collectie voor de leukste kerstversieringen.

Kerstverlichting buiten

Natuurlijk hoort er ook in uw tuin leuke verlichting te staan in de donkere maanden van het jaar. In ons assortiment hebben wij verschillende buitenverlichting. Zo hebben we een kerstboom voor in de vlaggenmast. En natuurlijk allerlei leuke lichtsnoeren, bollampjes en kerstfiguren. Deze kerstverlichting voor buiten maakt uw tuin een stuk sfeervol. Versier uw tuin en huis en vrolijk zo de buurt waar u woont ook een beetje op.


LED verlichting voor kerst

In de winter zijn de energiekosten altijd al hoger doordat er meer gestookt wordt. Daar komt ook nog eens leuke verlichting bij, waardoor de energiekosten nog meer omhoog gaan. Door LED kerstverlichting te gebruiken, bespaart u veel energiekosten in de winter. De LED verlichting is duurzaam, gaat langer mee en is goed voor het milieu. De kerstlampjes gebruiken minder energie dan de normale lampjes en deze lampjes hoeven minder vaak vervangen te worden. Dit zal het u zeker geld besparen. Deze LED verlichting voor kerst is er in allerlei soorten en maten, ook als professionele kerstverlichting zowel voor in huis als voor in uw tuin.


Advies voor sfeervolle kerstlampjes

Om uw huis en tuin sfeervol te maken tijdens de donker maanden, willen wij u graag helpen. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel ons op 030 – 6339653 of vul het onderstaande aanvraagformulier in om te overleggen voor de mogelijkheden.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >