Wat is er nu leuker dan uw huis en tuin op te vrolijken met kerstverlichting? Zo worden uw huis en tuin ineens een stuk sfeervoller en gezelliger in de donkere maanden van het jaar. In ons assortiment hebben wij kerstverlichting voor zowel binnen als buiten. Hieronder vindt u onze collectie en meer informatie over onze kerstverlichting. 

Aantal lampjes kerstboom

Aantal lampjes / meter overige bomen buiten

LED kerstverlichting heeft verschillende voordelen:

  • Het is duurzamer
  • Hierdoor scheelt het u energiekosten
  • Ze gaan langer mee
  • Het is goed voor het milieu
  • Hoeft minder vaak vervangen te worden

LED kerstlampjes voor binnen en buiten

Kerstverlichting voor binnen

De decembermaand is een mooie maand waarin verlichting goed van pas komt. In deze donkere, koude maand is niks fijner dan leuke verlichting te ontsteken. In ons assortiment vindt u verschillende kerstverlichting voor binnen. Zo hebben we lichtsnoeren, kerstfiguren, kerstmotieven, kerstkransen en natuurlijk verlichting voor in de kerstboom. Het leukste met kerst is om die boom weer op te tuigen met lichtjes, ballen en cadeautjes. Ziet u uw boom al staan in de woonkamer? Vol met lampjes en leuke accessoires. Kijk gauw in onze collectie voor de leukste kerstversieringen.

Kerstverlichting buiten

Natuurlijk hoort er ook in uw tuin leuke verlichting te staan in de donkere maanden van het jaar. In ons assortiment hebben wij verschillende buitenverlichting. Zo hebben we een kerstboom voor in de vlaggenmast. En natuurlijk allerlei leuke lichtsnoeren, bollampjes en kerstfiguren. Deze kerstverlichting voor buiten maakt uw tuin ook sfeervol. Versier uw tuin en huis en vrolijk zo de buurt waar u woont ook een beetje op.

LED kerstverlichting

Door LED kerstverlichting te gebruiken, bespaart u veel energiekosten in de winter. De LED verlichting is duurzaam, gaat langer mee en is goed voor het milieu. De kerstlampjes gebruiken minder energie dan de normale lampjes. En deze lampjes hoeven minder vaak vervangen te worden. Hierdoor zal het u zeker wat geld besparen. De LED kerstverlichting is er in allerlei soorten en maten, ook als professionele kerstverlichting zowel voor in huis als voor in uw tuin.

Advies voor kerstverlichting

Om uw huis en tuin sfeervol te laten zijn tijdens de donker maanden, willen wij u graag helpen. Heeft u vragen of hebt u advies nodig? Bel ons op 030 – 6339653 of vul het onderstaande aanvraagformulier in om te overleggen voor de mogelijkheden.

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!