Verlichting voor in de keuken aanschaffen. Direct aan het plafond als algemene verlichting of als hanglamp boven de eettafel. Kies hieronder jouw keukenlamp!

Online uw keukenverlichting bestellen

De keuken is een plek waar in bijna ieder huis veel tijd wordt doorgebracht. In de keuken wordt gekookt en gegeten. Vaak is de keuken ook een plek om even na te praten of de krant te lezen. De juiste keuken verlichting is dan ook heel belangrijk.

Soorten keukenverlichting

Omdat de keuken in de eerste plaats gebruikt wordt om te koken wordt er vaak gekozen voor functionele verlichting. Natuurlijk is dit ook nodig maar laat u keuken geen plek worden waar alleen maar fel en veel licht schijnt, hierdoor krijgt uw keuken namelijk een ongezellige sfeer.

Door te kiezen voor een combinatie tussen functionele keukenverlichting en sfeerverlichting creëert u een fijne plek. Het is hierbij handig om verlichting te plaatsen op verschillende plekken. Op die manier kunt u de verlichting per moment van de dag aanpassen.

Functionele en sfeervolle keukenlampen

Op onze websites zijn er veel keuzemogelijkheden in zowel sfeervolle verlichting als functionele verlichting. Om de eettafel te verlichten wordt er vaak gekozen voor een hanglamp.

Keukenlamp boven de eettafel

Natuurlijk is het per keuken verschillend welke verlichting er wordt gekozen. Zo kunt u kiezen voor een grote hanglamp boven de eettafel, wanneer u echter het licht liever wat meer verspreidt heeft kunt u kiezen voor meerdere kleine hanglampen naast elkaar.

Heeft u liever een plafondlamp of ingebouwde spotjes boven de tafel? Ons aanbod in keukenverlichting bied voor ieder wat wils!