Betonnen koepellampen

De betonnen koepellamp is in 3 formaten verkrijgbaar: 50, 70 en 90 cm doorsnede. De koepellamp wordt gemaakt van gegoten beton. De buitenzijde wordt glad afgewerkt. Bij deze echte betonlamp zie je aan de buitenzijde een schitterende, natuurlijk kleurverschil wat de echtheid van de lamp weergeeft.
De meeste koepellampen van beton worden uitgevoerd met betongrijs kleur. Naast dat er verschillende kleuren beton mogelijk zijn, is het ook mogelijk om de binnenzijde uit te voeren in een zilver, goud of koperkleur.

Handgemaakte koepellampen ruwe buitenzijde grijs

Handgemaakte koepellampen

De handgemaakte koepellampen worden vervaardigd van een gehard, natuurlijk katoen. Bij dit type koepellamp kunt u de buiten- en binnenzijde zelf vormgeven. Zo kunt u de buitenzijde een grove structuur geven en de kleur bepalen. Betongrijs is een veelvoorkomende kleur. Daarnaast hebben we ook verschillende metaal (-grijze) kleuren. De binnenzijde in een schitterende kleur bladkoper, bladgoud of wit geeft de lamp statuur. Daarnaast kunt u ook uw eigen RAL kleur doorgeven!

Acrylaat koepellampen

De acrylaat koepellamp heeft een gladde buitenzijde. Hierbij heeft u de keuze voor een matte buitenzijde of hoogglans. Deze koepellamp wordt het meest gekocht met een witte, zwarte of grijze kleur buitenzijde. Daarbij komt een bladgoud, bladkoper of bladzilver binnenzijde veel voor.

Naast deze veelvoorkomende opties kunnen we deze lamp ook maken de door u aangegeven RAL kleuren!

Alle koepellampen 

Naast de op maat gemaakte koepellampen hebben we ook een groot aantal koepellampen in ons assortiment die per serie (en dus niet op maat) geproduceerd worden. Dit zijn veelal wel kleinere modellen dan de maatwerk koepellampen.

Koepellampen

grote-op-maat-gemaakte-koepellampen

Een unieke lamp, een (stevige) blikvanger voor boven de tafel. De op maat gemaakte koepellampen beginnen met een doorsnede van circa 50 cm en kunnen we zelfs maken met een doorsnede van 200 cm of meer. De meest verkochte doorsnede van de handgemaakte koepellampen is 70 en 80 cm.

Formaat tafel en koepellampen

Hoewel er verschillende smaken zijn zien we veel vergelijkbare situaties qua toepassing van de koepellampen. Hiermee doelen we op het formaat van de koepellamp en of er 1, 2 of meerdere koepellampen worden toegepast. Daarbij wordt ook het formaat tafel aangegeven. Zie hieronder ter illustratie enkele formaten tafels met daarbij de koepellampen die onze klanten kopen. Veel tafels zijn langwerpig en hebben een breedte van 90 – 120 cm en een lengte van 190 – 450 cm.

Veel voorkomende langwerpige tafels
Bij deze langwerpige tafels van 90/100 cm breed zien we voornamelijk 2 koepellampen met een doorsnede van 70cm (60, 80 en 90 cm doorsnede komen hierbij uiteraard ook voor). Bij de langwerpige tafels van 110/120 cm breed zien we voornamelijk 2 koepellampen met een doorsnede van 80 of 90 cm (70 en 100 cm doorsnede komen hierbij uiteraard ook voor).

Veelvoorkomende maten koepellampen bij ronde of (bijna) vierkante tafels
Bij een tafel die rond of vierkant is zien we voornamelijk dat er 1 koepellamp wordt toegepast. Dit geld ook voor tafels die bijna vierkant zijn; bijvoorbeeld 110 x 150 cm en zelfs ook bij tafels van bijvoorbeeld 110 x 180 cm. Bij dit type tafel is de lamp over het algemeen groot ten opzichte van de tafel. Boven een tafel van 150 cm doorsnede worden dus ook koepellampen gehangen van 100 cm doorsnede.

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!