Tuinverlichting op zonne-energie is de droom die uitkomt. Niet meer hakken, boren, graven in muren en in de grond. Dit bespaart heel wat tijd en elektro materiaal. We zijn hard op weg om deze oplossing tot een perfecte oplossing te maken.

Groeistuipen van de tuinlamp op zonlicht

Zoals de meeste ontwikkelingen heeft de tuinlamp op zonlicht ook groeistuipen, oftewel de tijd nodig om een compleet en goed werkend product te worden.

De meest bekende buitenlamp die geen stroomdraad nodig heeft is de prikspot die in de grond te prikken is. Deze lampen zijn (waren) vooral decoratief bedoeld. Aan de bovenkant van de lamp zit een zonnecel die de energie opwekt om het lampje te laten branden. Het aantal lumen en de hoeveelheid licht die hieruit komt is tot heden veelal te weinig om uw tuin en tuinpad volledig mee te verlichten.

Wanneer kunnen alle buitenlampen op zonne-energie

LED heeft buitenverlichting op zonne-energie interessant gemaakt. Door het lagere verbruik van LED is er minder energie nodig om de lamp te laten branden. In de komende tijd worden de zonnecellen steeds kleiner en/of subtieler verwerkt in de lamp. Daarbij wordt het assortiment dat geen stroomkabel meer nodig heeft steeds uitgebreider en kan u hierin ook uw gewenste lamp terugvinden.

Op dit moment hebben we een collectie zonne-energie buitenlampen die enerzijds de bekende priklampen bevat en anderzijds goed werkende buitenlampen. Bijvoorbeeld de stijlvolle wandlamp met aan de bovenkant een zonnepaneel en aan de onderkant een stevige lamp waarmee uw straat buiten goed verlicht kan worden.

Bekijk hier het aanbod tuinverlichting op zonne-energie: Tuinverlichting op zonne-energie