Betonnen hanglampen

Een betonnen hanglamp heeft een stoere en robuuste uitstraling. Prachtig in het industriële of landelijke interieur!

Populair: Koepellampen | Industrieel | Keuzehulp

Weergave 1–12 van 28 resultaten

Grijze hanglamp Melle, steen beton
Grijze hanglamp Harper, Beton
Retro
Industriële Hanglamp Yandreiri - Beton Kleur
Industriële Hanglamp Yaïra - Beton Kleur
Grijze hanglamp Melle, steen beton
Retro
Aiko hanglamp - Black, Grey
Retro
Industriële, Moderne Hanglamp Yemmiah - Beton Kleur, Beton Kleur
Grijze hanglamp Asl?, Beton,

Betonnen hanglampen zijn populair. Een betonnen hanglamp heeft een natuurlijke uitstraling. Het aanbod hanglampen van beton is echter beperkt. Het vormen van een hanglamp beton vraagt om de juiste technieken en zorgvuldigheid. Als je vaker met producten van beton hebt gewerkt is dit waarschijnlijk al duidelijk geworden. Bijvoorbeeld keukenbladen die niet helemaal strak zijn of afbrokkelen. Vanwege onze liefde voor natuurlijke producten, en zo ook de betonnen lamp, hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt in de betonnen lampen die bij de leveranciers verkrijgbaar zijn. Met trots bieden we deze betonnen hanglampen dan ook aan. Betonnen hanglampen; een product met uitstraling

Grijs in je interieur met de betonnen lamp

Grijs is een populaire kleur die in veel interieurs wordt toegepast. Het is een kleur waar je eindeloos mee kunt combineren. De kleur grijs is niet zomaar één kleur, er zijn veel verschillende tinten die je kunt toepassen in je huis. Belangrijk bij een interieur waarbij grijs de hoofdkleur is, is om het op de juiste manier te combineren met genoeg licht. Hierdoor wordt het huis niet te donker door de grijze kleuren. Een kristallen kroonluchter steekt bijvoorbeeld mooi af bij een grijze muur. Een wandlamp die van buiten zwart is en van binnen een messing kleur heeft is ook heel mooi tegen een grijze wand. Heb je liever een interieur waarbij grijs niet de hoofdkleur is maar vind je het toch een mooie kleur? Kies dan voor een paar grijze lampen waardoor je toch een grijs accent toevoegt in je interieur. De betonnen hanglamp is een item wat hier zeer geschikt voor is. Hang een grijze lamp met grote kap boven de ronde eettafel of kies voor een keuken hanglamp met meerdere betonnen kapjes.

Betonnen hanglampen online bestellen

Online een betonnen hanglamp bestellen? Bij Lampgigant gaat dit eenvoudig, veilig en snel. Bekijk onze gevarieerde collectie van stoere en sobere hanglampen van beton. Hier vind je landelijke betonnen hanglampen en stoere industrie hanglampen met betonnen kap die goed te combineren zijn met het moderne interieur.