Bewegingsmelders buiten

Alle 3 resultaten

Bewegingsmelders voor buiten

Vervang de schakelaar van uw buitenlamp door een bewegingsmelder. De sensor detecteert beweging van personen zodat het licht alleen ingeschakeld zal worden wanneer dat nodig is. De bewegingssensor is ideaal wanneer u vaak in het donker thuiskomt en de lamp automatisch aanspringt. Het sleutelgat zoeken is nog nooit zo makkelijk geweest! Installeer de bewegingsschakelaar eenvoudig en geniet van de voordelen van de buitenlamp met sensor.

Bewegingssensors als inbraakpreventie

Verlichting met bewegingssensor is fijn voor uzelf maar wat minder fijn voor de inbrekers.. Buitenverlichting die ingeschakeld wordt zodra er personen in de buurt van het huis komen, werkt goed als afschrikmiddel. Daarnaast zal het ook de buren opvallen wanneer het licht opeens aanspringt terwijl u bijvoorbeeld op vakantie bent. Buitenverlichting met sensor zorgt dus voor een veilig gevoel!

Online bewegingsmelders bestellen

Bij Lampgigant bestelt u uw bewegingsmelders eenvoudig online. Zoekt u er meteen een buitenlamp bij? Bekijk onze gevarieerde collectie met buitenverlichting. Wij verkopen ook buitenlampen met ingebouwde bewegingssensor. Neem voor vragen even contact op met onze klantenservice.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >