Bewegingsmelders

Alle 9 resultaten

Witte bewegingsschakelaar Megan
Bewegingsmelder Vekso, Zwart
Witte inbouw bewegingsmelder Bernd
Bewegingsmelder Vekso, Wit

Hoe werkt een bewegingsmelder?

Installeer een bewegingssensor en profiteer van de voordelen! Een bewegingsmelder is een sensor die op beweging reageert. Een bewegingsmelder maakt gebruik van een PIR (pyro electrische sensor). Deze sensor detecteert infrarode straling en kan zo bewegingen en temperatuurverschillen herkennen.  Bewegingsmelders worden onder andere toegepast bij buiten- en binnenverlichting, maar worden ook wel gebruikt als herkenning voor automatische deuropeners. De bewegingsmelder wordt ook wel bewegingssensor of bewegingsschakelaar genoemd.    

Energie besparen met de bewegingssensor

Een groot voordeel van verlichting met bewegingssensor is dat er veel energie wordt bespaart. De lamp zal namelijk alleen maar aangaan wanneer er voldoende beweging wordt gedetecteerd. Een slimme besparing op je energierekening dus! Het licht gaat alleen aan wanneer jij het nodig hebt. Veel bewegingsmelders hebben ook nog de mogelijkheid om zelf in te stellen hoe lang de lamp aan staat nadat er beweging is gedetecteerd. Afhankelijk van de ruimte waar de lamp hangt kun je eenvoudig zelf bepalen hoe lang het licht moet branden.

Bewegingsschakelaar voor meer veiligheid

Naast het gemak en de energiebesparing heeft de bewegingsmelder ook nog eens het voordeel dat deze zorgt voor meer veiligheid om of in je huis. Inbrekers zullen sneller ontdekt worden wanneer er automatisch een lampje aanspringt als er personen in de buurt van het huis komen. Buitenverlichting met bewegingssensor werkt goed als afschrikmiddel voor personen die je liever niet in huis wilt hebben. Verlichting met bewegingsmelder kan zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >