Buitenlampen met sensor

Buitenlampen met sensor gaan automatisch aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Ideaal als verlichting bij de voordeur of bedrijfspand! De buitenlampen met sensor zijn voorzien van een bewegingsmelder die handmatig instelbaar is.

populair in sensorlampen: Landelijk | Glas | Zwart | ModernAlle buitenlampen

Weergave 1–16 van 130 resultaten

Zwarte buitenlamp Acco - Met bewegingssensor
Moderne Amya buitenlamp - Met sensor
Achek buitenlamp - Zwart, Met bewegingsmelder
Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaysah - Mat Zwart
Zwarte buiten wandlamp Yke
Moderne Buitenlamp Farum, Staal
Zwarte buitenlamp met bewegingssensor Rody, kunstof
RVS buitenlamp Donda - Glazen bol en bewegingsmelder
Acco buitenlamp - Met bewegingssensor
Chroom buiten wandlamp Alizé
Elayza buitenlamp, roestvast staal
Moderne Buitenlamp Jedidjah - Zwart
Birmingham buitenlamp, met bewegingssensor, antraciet

Buitenlampen met sensor

Buitenlampen met bewegingssensor voor in de tuin. Bij buitenlampen is het ideaal als de verlichting automatisch aan en uit gaat. Het is geen succes om op verschillende plekken een lampenknop te installeren. De verlichting constant te laten branden is mogelijk maar zorgt voor hoge energiekosten. Door middel van sensorlampen wordt de verlichting automatisch aan en uit geschakeld. In deze categorie vind je alle typen lampen, van wandlamp tot vloerlamp, die voorzien zijn van een bewegingsmelder.

Alle buitenlampen een eigen bewegingsmelder

Wanneer u een systeem wilt aanleggen met buitenlampen die werken op bewegingsmelder hoeven niet alle lampen voorzien zijn van een bewegingssensor. Het is belangrijk dat de lampen die in de buurt van alle ingangen van de tuin geïnstalleerd zijn voorziet van een bewegingsmelder. In de meeste gevallen worden de verschillende of alle buitenlampen met elkaar verbonden. Op deze manier kunnen de lampen in de tuin zonder bewegingsmelder ook aan en uit geschakeld worden met de bewegingsmelder van de andere lampen in de tuin.

Netwerk voor buitenlamp met bewegingssensor

De buitenlamp met bewegingssensor kan als op zichzelf staande lamp worden aangeschaft met een armatuur met ingebouwde sensor. Wil je meerdere lampen laten reageren wanneer er beweging wordt gesignaleerd op een bepaald punt / gebied? De beste mogelijkheid hiervoor is om een losse bewegingssensor te gebruiken. Deze kan op de gewenste plek worden opgehangen. De lampen die je aan eenzelfde netwerk wilt aansluiten moeten allemaal verbonden worden met de sensor. Bij inschakeling van de sensor door beweging worden de lampen binnen dit netwerk ingeschakeld en uitgeschakeld.

Stapelkorting!

Profiteer nu van onze stapelkorting! Ontvang automatisch korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-10 lampen bestellen = 2% korting!
10 of meer lampen = 5% korting!