Buitenlampen op zonne-energie

De buitenlamp op zonne-energie is in opkomst. Innovatief, duurzaam en milieuvriendelijk! De lamp laadt zichzelf op via een zonnepaneeltje die deze energie weer opslaat in de speciale (meegeleverde) batterijen.

Ook aanbevolen: Buitenlampen met sensor | Schijnwerpers met bewegingsmelder 

Weergave 1–16 van 20 resultaten

Duurzame buitenverlichting op zonne-energie

Buitenlampen op zonne-energie worden steeds populairder. Een milieuvriendelijke oplossing om uw tuin te verlichten. Buitenverlichting op zonne-energie werkt als volgt: overdag vangt het zonnepaneeltje van de buitenlamp het zonlicht op waardoor de lamp wordt opgeladen. In de avond kan deze energie gebruikt worden om de tuin te verlichten.

Voordelen van solarverlichting

De buitenlamp op zonne-energie heeft een aantal voordelen. Deze verlichting is niet alleen beter voor het milieu maar ook beter voor uw portemonnee! ‘Voor niets gaat de zon op’: het is een bekend spreekwoord en in dit geval is het zeker van toepassing, de energie die door de zon wordt opgevangen kost namelijk helemaal niets. Dat is meteen ook een derde voordeel want omdat solarlampen geen stroomvoorziening nodig hebben via kabels, heb je geen gedoe met het aanleggen van de elektriciteit.    

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!