Buiten plafondlampen

De buiten plafondlamp is een functionele lamp voor het verlichten van uw overdekte terras, balkon of voor de overkapping bij de voordeur. 

Aanbevolen: Met sensor | Kunststof | Zwart | Wit | Alle buiten plafondlampen

Weergave 1–16 van 34 resultaten

Witte buiten wand- & plafondlamp Trishana
LichtGrijze buiten wand- & plafondlamp Tirzah
Antraciet Grijze buiten wand- & plafondlamp Tosca
Zwarte buiten wand- & plafondlamp Twyla
TitaanGrijze buiten wand- & plafondlamp Tirsa
Buitenlamp Jayléah - Zwart, Wit Glas
Buitenlamp Jaylisha - Zwart, Wit Glas
Buitenlamp Jayly - Zwart, Wit Glas
Buitenlamp Jaylee-Rose - Wit
Buitenlamp Jayleeza - Antraciet
TitaanGrijze buiten wand- & plafondlamp Vajènn

Buiten plafondlampen

Verlichten door middel van een buiten plafondlamp? Bij Lampgigant heeft u keuze uit verschillende modellen plafondverlichting voor buiten. De lampen die u in deze categorie vindt zijn speciaal ontworpen voor het het gebruik buitenshuis. De buiten plafondlamp kan worden toegepast op verschillende manieren. Bijvoorbeeld als verlichting bij de buitendeur, als balkonverlichting of als verlichting van het tuinhuis. 

Dimbare buiten plafondlampen

Wanneer u een buitenlamp zoekt voor het verlichten van de veranda, het balkon of het tuinhuis is het een aanrader om eens te kijken naar een dimbare plafondlamp. Het voordeel hiervan is dat u zelf de lichtsterkte kunt bepalen. Zo zit u niet in een te fel of juist te donker licht. De dimbare plafondlamp zorgt voor een sfeervolle verlichting.

Voordeur verlichting met de plafondlamp

De buiten plafondlamp wordt veel toegepast bij huizen die een kleine overkapping hebben bij de voordeur. De plafondlamp kan makkelijk worden gemonteerd en zorgt voor voldoende verlichting. Als voordeur verlichting is de plafondlamp met bewegingsmelder ideaal. Deze lamp springt aan zodra u in de buurt van de voordeur komt, dit is niet alleen functioneel voor u maar zorgt ook voor extra veiligheid.

Buiten plafondlampen online bestellen

Bestel uw buiten plafondverlichting eenvoudig en snel online bij Lampgigant. Heeft u vragen over een bepaald product of advies nodig bij het kiezen van de juiste buitenverlichting? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! 

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!