Buiten plafondlampen

De buiten plafondlamp is een functionele lamp voor het verlichten van uw overdekte terras, balkon of voor de overkapping bij de voordeur.

populair: Kunststof | Zwart | Wit | Alle buitenlampen

Weergave 1–12 van 48 resultaten

Witte buitenlamp met bewegingsmelder Haldor SMALL, kunststof
Witte buitenlamp met bewegingsmelder Haldor BIG, kunststof
Zinken buiten plafondlamp/wandlamp Aran, Metaal en glas
Basis
Plafondlamp Sigrid, Met bewegingsmelder
Buiten plafondlamp Rick, Staal/, Zwart
Basis
Buitenlamp Jaylisha - Zwart, Wit Glas

Buiten plafondlampen

Verlichten door middel van een buiten plafondlamp? Bij Lampgigant heeft u keuze uit verschillende modellen plafondverlichting voor buiten. De lampen die u in deze categorie vindt zijn speciaal ontworpen voor het het gebruik buitenshuis. De buiten plafondlamp kan worden toegepast op verschillende manieren. Bijvoorbeeld als verlichting bij de buitendeur, als balkonverlichting of als verlichting van het tuinhuis.

Dimbare buiten plafondlampen

Wanneer u een buitenlamp zoekt voor het verlichten van de veranda, het balkon of het tuinhuis is het een aanrader om eens te kijken naar een dimbare plafondlamp. Het voordeel hiervan is dat u zelf de lichtsterkte kunt bepalen. Zo zit u niet in een te fel of juist te donker licht. De dimbare plafondlamp zorgt voor een sfeervolle verlichting.

Voordeur verlichting met de plafondlamp

De buiten plafondlamp wordt veel toegepast bij huizen die een kleine overkapping hebben bij de voordeur. De plafondlamp kan makkelijk worden gemonteerd en zorgt voor voldoende verlichting. Als voordeur verlichting is de plafondlamp met bewegingsmelder ideaal. Deze lamp springt aan zodra u in de buurt van de voordeur komt, dit is niet alleen functioneel voor u maar zorgt ook voor extra veiligheid.

Buiten plafondlampen online bestellen

Bestel uw buiten plafondverlichting eenvoudig en snel online bij Lampgigant. Heeft u vragen over een bepaald product of advies nodig bij het kiezen van de juiste buitenverlichting? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Gratis kerstkado 🎄

Bestel nu en ontvang een gratis kerstkado! Uw bestelwaarde:

€20 - €50 = 1M kerstsnoer twv € 4,95
€50 - €100 = 2M kerstsnoer twv € 7,95
€100-meer = 3M kerstsnoer twv € 9,95