Bureaulampen

Weergave van 1–24 van 142 resultaten

Efficiëntie van bureaulampen 

Bureaulampen, ideaal voor dat hoekje waar u licht nodig hebt. Zonder goede verlichting is het niet fijn om te werken of te lezen. De lampen helpen u om productief, efficiënt en vooral comfortabel te werken. Voor uw ogen is het heel belangrijk om te werken of te lezen bij goed licht. Daarom zijn onze lampen in hoogte verstelbaar en kan u hem ook draaien. Zo kan u bepalen waar de lichtbundel op gericht moet zijn, zonder de hele lamp te moeten verplaatsen.

 

Ons assortiment 

Wij verkopen bureaulampen in allerlei varianten en stijlen, diverse kleuren en designs. Daardoor zijn ze geschikt voor iedereen. Ook hebben wij de klemlampen in ons assortiment. Deze bureaulampen kan u makkelijk verplaatsen en vastklemmen, zodat het licht op de juiste plek schijnt. Wat u ook voor bureaulamp zoekt, een kleurige voor op de kinderkamer of een moderne voor in de werk- of studeerkamer, u vindt ze allemaal in ons assortiment. 

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!