Gamma buitenverlichting met sensor

Alle 8 resultaten

Zwarte buitenlamp Acco - Met bewegingssensor
Achek buitenlamp - Zwart, Met bewegingsmelder
Acco buitenlamp - Met bewegingssensor
Chroom kleurige buitenlamp Achek - Met sensor
Roestbruine buiten wandlamp Menzis
Witte buiten wandlamp Witte buitenlamp Jigje met sensor
Chroom buiten wandlamp Tristan wandlamp - Chroom, met bewegingssensor
Chroom buiten staande lamp Tieso - Chroom, met bewegingssensor

Gamma buitenverlichting met sensor. In de collectie vind je een groot aanbod buitenlampen voor aan de wand, vloer of plafond. Al de buitenlampen binnen deze categorie zijn uitgevoerd met sensor.

Compleet gamma buitenverlichting met losse sensor

Staat de lamp die je mooi vind niet bij het complete gamma sensorlampen, maar wel bij de buitenlampen zonder sensor? Wanneer u 1 of meerdere losse sensorlampen ophangt op centrale plekken rondom het huis is het mogelijk om ook alle buitenverlichting zonder sensor te laten werken met bewegingssensor. Bekijk het complete aanbod voor buitenverlichting en bestel 1 of meerdere sensors los mee.

Hoe werkt een losse sensor voor het complete gamma van buitenlampen

Bij buitenlampen zorgt de bewegingssensor ervoor dat de lampen worden aangeschakeld wanneer er beweging wordt opgemerkt. De buitenverlichting komt in de meeste gevallen samen op één stroompunt / stroomdraad. Om alle buitenlampen aan te schakelen door één of meerdere bewegingssensoren is het van belang dat deze aangesloten wordt voordat de stroom verdeeld wordt naar de verschillende buitenlampen toe. Zo worden alle buitenlampen die u wilt bedienen tegelijkertijd gestuurd.