Glazen hanglampen

De glazen hanglamp is er in vele uitvoeringen zodat er voor iedere interieurstijl wel een bijpassende lamp te vinden is. Bestel een LED lichtbron mee voor een milieuvriendelijke keuze.

Populair in glas: Modern | Eettafel Industrieel | Wit | Keuzehulp

Weergave 1–16 van 462 resultaten

Landelijke eettafellamp Milicia, Zwart
Kleine, design hanglamp Taio - Glas
Moderne, industrie hanglamp Aprica, Eettafel
Moderne, zwarte hanglamp Maritima
Sean hanglamp, cilinder kap, klein formaat
Mila hanglamp

Mila hanglamp

30.95 24.95
Design glas hanglamp Iroma, Koper kleur
Mila glazen hanglamp - Groot
Stoere retro hanglamp Gerben, Zwart
Silvijn hanglamp, glazen kap, bol
Zwarte hanglamp Han, Metaal
Taio hanglamp, glas - Design
Rene hanglamp - Glas
Moderne Hanglamp Hampen, Aluminium
Industriële Hanglamp Jeslina - Beton Grijs
Alco glaslampje

Alco glaslampje

19.95 15.95

Glazen hanglampen in de trend

De grote variatie in glazen hanglampen maakt dit soort lampen enorm populair. Voor elke interieurstijl en smaak zijn er bijpassende hanglampen van glas te vinden. Van klassiek tot modern. Door de verschillende ontwerpen van glas creëer je de sfeer die je wilt. De moderne, glazen hanglamp heeft strakke lijnen en vormen. De bolvormige of juist de rechthoekige hanglamp zijn hier voorbeelden van. Ga je liever voor iets speciaals, dan is de glazen design hanglamp misschien wat voor jou. Deze lampen passen vaak ook goed in het moderne interieur. Ook in de landelijke stijl zijn er genoeg glazen hanglampen te vinden. Deze lampen zijn vaak voorzien van witte, glazen lampenkapjes.

Licht en ruimte met de glazen hanglamp

Een van de voordelen van hanglampen van glas is dat ze ruimte creëren. Door de transparante kap wordt het licht optimaal benut. Een glazen lamp in een kleinere of donkere ruimte hangen is dus altijd een goed idee. De ruimte zal vaak groter lijken dan dat hij in werkelijkheid is. De glazen hanglamp is daarom naast stijlvol ook heel functioneel. Vooral in de eigentijdse woning wordt de transparante glazen hanglamp vaak gezien. In de landelijke woonstijl komen de melkglas hanglampen vaak beter tot hun recht.

Glas hanglamp in vorm
Glazen hanglampen zijn een krachtig middel om een ruimte sfeervol in te richten. De mogelijkheden van transparant, helder en bijvoorbeeld melkglas zijn een manier om een bepaalde sfeer te creëren in ruimtes. Ook wordt er door onze ontwerpers en fabrikanten gespeeld met aparte vormen van glazen lampen. Het combineren met metaal, kristal en stof geeft ook een extra effect. De glazen lamp is aantrekkelijk, en wordt vaak gebruikt, om mee te experimenteren in vorm en stijl omdat (doorzichtig) glas al gauw een 3D effect geeft.

Hanglampen glas toepassen
Een hanglamp glas kan bijna in elke ruimte worden toegepast. Zo kunt u bijvoorbeeld een glazen hanglamp design boven de eettafel hangen. Ook de moderne en retro zijn eenvoudig in te passen in een interieur. In horeca, winkel en woning worden de grote glazen bol hanglampen veel toegepast. Maak u keuze uit het aanbod.

Glas kan gecombineerd worden met verschillende materialen. Dit maakt een collectie divers en uitdagend voor iedereen. Glas-hanglampen zijn ondanks de mogelijke (aparte) vormen neutrale producten. Door het gebruik van meerdere materialen kan u een glazen-hanglamp nog beter laten aansluiten op uw interieur, doordat het tweede materiaal bijvoorbeeld terugkomt inrichting.

Ook de verschillende typen glashanglampen zijn variërend door verschillende soorten glasproducten. Denk bijvoorbeeld aan een glashanglamp met tiffany-glas.

Stoere, gekleurde, mat glazen en bijvoorbeeld een grote of kleine glas hanglamp bepaalt het verschil en maakt het onderscheid. Ontdek de schubvormige glaslamp, de glazen planeet of de venetiaanse klassieker in bolvormig-glas. Hanglampen van glas zijn online veelzijdiger dan ooit.

Stapelkorting!

Profiteer nu van onze stapelkorting! Ontvang automatisch korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-10 lampen bestellen = 2% korting!
10 of meer lampen = 5% korting!