Kies je filters

Gouden lampen

van 198 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 198 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lampen goud

Een gouden lamp zorgt voor een luxe sfeer in de ruimte waar je deze plaatst. Er zijn gouden lampen die er heel duur uitzien of juist een lamp stijlvoller maken door een gouden detail. Omdat bij lampen goud een erg populaire kleur is zijn in vrijwel alle stijlen gouden lampen verkrijgbaar. Bij moderne lampen wordt goud veel gebruikt maar ook bij de lampen van vroeger was goud populair. Dit zie je dan ook terug bij ons grote aanbod aan gouden lampen in de stijl retro en klassiek.

Gouden lamp in het interieur

Gouden lampen geven het interieur een warme en luxe uitstraling. Het toepassen van gouden lampen in jouw interieur moet zorgvuldig gebeuren. Pas daarom goed op dat de inrichting niet te kitscherig wordt. Verdeel het kleurenpalet goed over de ruimte. Goud lampen in combinatie met zwart geven een erge chique uitstraling. Gouden lampen met wit staan dan weer erg fris. Naast zwart en wit zijn gouden lampen ook goed te combineren met andere kleuren en materialen. Zo geeft een gouden lamp in combinatie met beton een industriële sfeer.

Gouden lampen in de kamer

Vind je een gouden muur net iets te overdreven?! Dan is het gebruik van een gouden lamp als wanddecoratie een goede oplossing! Doe dit bijvoorbeeld door het ophangen van een spiegel met een goud randje, een fotolijstje of een gouden wandlamp. Binnen onze collectie gouden lampen vind je mooie decoratieve gouden lampen die een echte eyecatcher zijn in jouw kamer.