Grondspots

Alle 7 resultaten

Staalkleur grondspot Ludwig, glas en roestvrij staal (rvs)
Staalkleur Kwinton, glas en kunststof en roestvrij staal (rvs)
Buitenlampen
Buitenlampen
Lincy buitenlamp, roestvast staal
Lima buitenlamp, roestvast staal
Ditte buitenlamp, roestvast staal

Grondspots buiten in de vloer verwerken? De grondspots zijn geschikt voor zowel straatstenen vloeren als een terras met vlonderplanken. De grondspots zijn beschikbaar in LED en halogeen uitvoering. Vooral de LED grondspots zijn de laatste jaren populair. Waar eerst de kwaliteit nog buitengewoon slecht was en de prijs hoog. Kunnen we nu een LED grondspot van hoge kwaliteit aanbieden voor een interessante prijs. Vooral de setjes met 3 grondspots gaan hard. Door de kleine doorsnede van de spots worden ze graag gebruikt in de tuin.

Het aanleggen van grondspots

Bij een houten vloer van het terras kan er met een gatenboor eenvoudig een gat geboord worden die de juiste diameter die kleiner is dan de chrome rand van de spot. Zo komt de grondspot in het gat en blijft deze met de rand op de houten vloer zitten.

Bij straatwerk en stenen vloeren zijn er ook gaten boren beschikbaar om een rond gat te boren voor de grondspots. Wanneer u deze niet ter beschikking heeft is het net zo eenvoudig om een stuk steen uit het straatwerk te halen (een stuk van een steen af slaan) waar de grondspot precies in kan.

Wanneer de grondspots overal in de tuin, langs de paden en / of oprijlaan verwerkt zijn moet u grondkabel gebruiken. Hierbij zit er staaldraad om de stroomdraden heen. Zodoende heeft u niet direct een kapotte stroomdraad wanneer u eens op de plek van het snoer in de grond steekt met uw schep. Bij de bouwmarkt kan eventueel een gietmof gekocht worden om de lampen waterdicht op het stroomsnoer aan te sluiten.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >