Design hanglampen

Design hanglampen geeft je interieur een speelse twist, een echte mooimaker in huis! Bekijk ons gehele aanbod design hanglampen.

Populair in design: Eettafel | wit | zwart | glas | Keuzehulp

Weergave 1–12 van 294 resultaten

Hanglamp Salina klein, zwart/goud
Kleine, design hanglamp Taio - Glas
Moderne hanglamp Jari, zwart met gouden binnenkant
Design glas hanglamp Iroma, Koper kleur
Moderne Hanglamp Tvede, Zwart
Grijze hanglamp Melle, steen beton
Brocante hanglamp Fena, Zwart
Taio hanglamp, glas - Design
Rene hanglamp - Glas
Silvijn hanglamp, glazen kap, bol
Taio eettafel hanglamp, Chroom, Glas

Hanglampen design in huis

De juiste design hanglampen moeten je kamer of zakelijke ruimte extra uitstraling geven. Daarom vind je de design lampen in verschillende materialen en vormen. Voor elke ruimte en style kan je de juiste bestellen. Een design lamp geeft een extra dimensie binnen een ruimte. Wilt u de woonkamer, eettafel of kantoor een versterkte uitstraling geven; pas dan eens een design lamp toe.

Tom Dixon design hanglampen

Een bekende ontwerper van design hanglampen is Tom Dixon. Deze designer heeft een groot aantal hanglampen op zijn naam staan. Het bedrijf van Tom Dixon werd opgericht in 2002 in Engeland. Dit bedrijf streeft ernaar om innovatieve lampen en meubels te ontwerpen. Het merk haalt inspiratie uit de geschiedenis van Engeland, veel van de lampen zijn gebaseerd op het Britse erfgoed. Dit design merk verkoopt niet alleen lampen in Engeland, het heeft inmiddels bekendheid over de hele wereld. Zo zijn er wereldwijd verschillende hotels en restaurants die ervoor hebben gekozen om hun bedrijf te laten verlichten door de Tom Dixon hanglampen.Het bijzondere aan deze lampen is dat ze qua materiaal vrij simpel zijn maar dat ze dankzij de bijzondere vorm en kleuren een groot effect op de ruimte hebben. Veel van de Tom Dixon lampen hebben een gekleurde binnenzijde die mooi in contrast staat met de buitenkant. Ook op onze website ontbreken de hanglampen van deze bekende ontwerper niet. We hebben deze lampen in verschillende materialen. Er is bijvoorbeeld keuze uit hanglampen van koper of aluminium. Ook hebben we glazen hanglampen van Tom Dixon in onze collectie. Hanglampen van dit merk zijn vooral populair bij mensen met een industrieel of modern interieur.

Design hanglamp online kopen

We selecteren doorlopend een compleet aanbod van design hanglampen voor alle ruimtes. Zo kan je design hanglampen selecteren van glas, metaal, aluminium en beton. Design verlichting moet zich bij ons onderscheiden door ontwerp & kwaliteit. De lampen worden ontwikkeld in verschillende, wereldwijd gelegen landen. Filipijnen, India en ook uit Nederland. Bestel de top design hanglampen makkelijk online en geniet van de gratis verzending.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >