Houten hanglampen

Hout is een sterk materiaal en is naar verhouding onderhoudsvriendelijk. Zoek je houten tafellampen, hanglampen, wandlampen of vloerlampen? Dan is er dus keuze genoeg!

Populair in hout: eettafel | landelijk | design | Zwart | Keuzehulp

Weergave 1–12 van 150 resultaten

Anton hanglamp - Zwart
Houten hanglamp Altari, 6-hoekig
Grote houten, bol hanglamp Pogalli
Eettafel hanglamp Maggio, Bruine bast met binnenin glas
Houten, bol hanglamp Pogalli
Houten hanglamp Altari - Wit
Hanglamp Bergama, Grote houten bol
Witte, houten hanglamp Pogalli
Bruine eettafellamp Bergama, Hout
Retro

Houten hanglampen als exclusieve sfeermakers
Houten lampen geven een exclusieve en natuurlijk uitstraling. Exclusief omdat het aanbod schaars is. Het is onze uitdaging om u constant het meest complete aanbod te kunnen bieden. Wij bieden u dan ook een aanbod aan van verschillende leveranciers met hanglampen van hout met de meest uiteenlopende vormen en maten. Een houten lamp is een natuurproduct en heeft een warme uitstraling in de ruimte waar de lamp wordt opgehangen.

Eettafel hanglamp hout

De eettafel is een plek waarbij het essentieel is om voor de juiste verlichting te zorgen. Om ontspannen te kunnen dineren, gezellig na te tafelen maar ook om ‘s avonds de krant te kunnen lezen. Het is hierbij dus belangrijk dat de verlichting zowel functioneel als sfeervol is. Houten hanglampen voor boven de eettafel vindt u in onze collectie in verschillende modellen. Boven een ronde eettafel is een grote, ronde lamp van hout aan te raden. Bij een langwerpige eettafel kunt u beter kiezen voor een houten hanglamp met meerdere lampjes of voor een grote, langwerpige lamp. Gaat u voorkeur toch uit naar een ronde lamp boven de rechthoekige eettafel, ga dan voor twee ronde hanglampen naast elkaar.

Hanglampen hout toepassen
Houdt u van een rustige, een moderne of een design inrichting. De verschillende vormen van houten hanglampen maken het mogelijk om van toepassing te zijn in deze verschillende ruimtes. Een strak afgewerkte lamp van hout kan bijvoorbeeld goed toegepast worden in een modern ingerichte ruimte. Ook grote houten hanglampen met takken zijn multifunctioneel, ze staan bijvoorbeeld erg mooi in een ruimte met rustige kleuren zoals grijs, wit en zwart.

Houten hanglampen | Natuurlijk voor iedere ruimte