Houten plafondlampen

Weergave 1–12 van 29 resultaten

Eik plafondlamp Djaylynn
Houten Nancy plafondlamp, klassiek
Babet plafondlamp - Blauw
Retro
Retro
Retro
Moderne pafondlamp Arife, Bruin
Moderne pafondlamp April, Bruin en Chroom
Moderne plafondspot Ante, Bruin en Wit
Moderne plafondspot Ante, Bruin en Wit

Houten plafondlampen hebben al snel een sfeervolle uitstraling. In de houten collectie vind je verschillende lampen voor aan het plafond die bestaan uit glas en hout. Populair zijn de plafonnières met kersen – en ebben houten rand.

Plafondspots hout

Houten spots voor aan het plafond, u vindt ze in onze collectie. Houten plafondspots zijn een voorbeeld van lampen die niet alleen functioneel maar ook heel sfeervol zijn. De houten spotjes geven de ruimte net een beetje extra sfeer, zonder hun functionaliteit te verliezen. Plafondspots van hout zijn er in verschillende formaten. Zo kunt u kiezen voor een klein spotje om extra bij te lichten, maar ook voor de grotere plafondspots voor bijvoorbeeld boven de eettafel.

Houten plafondlampen voor de kinderkamer

De kinderkamer is een plek waar vrolijke kleuren niet mogen ontbreken. Bij het inrichten van de kinderkamer is het kiezen van de juiste verlichting een belangrijk onderdeel. Onze houten plafondlampen met leuke, schattige en stoere designs zijn speciaal ontworpen voor de kinderkamer. De stoere, houten plafondlamp in vorm van een voetbal of de fleurige plafondlamp met bloemen en vlinders zijn hier voorbeelden van. Kijk voor meer kinderkamer lampen ook even bij onze design plafondlampen van hout.

Online houten plafondlamp kopen?

Bekijk dan onze collectie van houten plafondlampen. Online bestellen bij Plafondlampgigant gaat eenvoudig, veilig en snel. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het weten aan onze medewerkers!