Houten vloerlampen

Weergave 1–12 van 34 resultaten

Industriële vloerlamp Riley, Hout/Staal, Noot
Industriële vloerlamp Berga, Koper, Groen
Design staande leeslamp Almir, Wit
Landelijke vloerlamp Roxo, Taupe
Moderne Dante vloerlamp hout - Design
Industriële, Moderne Vloerlamp Tzippora - Mat Zwart
Zwarte, houten vloerlamp Ferar
Industrieel, Landelijke, Houten, Stoffen, Zwarte, Chroom vloerlamp Jolin
Moderne vloerlamp Axel, Grijs
Landelijke vloerlamp Ayden, Hout, Patina Wit
Retro
Retro

Ontwerp van een houten vloerlamp

Houten vloerlampen zijn er in  verschillende modellen. Sommige vloerlampen van hout hebben een stoere uitstraling, andere een vrolijke, natuurlijke en hippe uitstraling. De combinatie van hout met andere materialen zoals stof en metaal geeft een sfeervol en soms ook een stoere uitstraling. Combineer het beste van de verschillende materialen en kies een staande lamp van hout.

Voor- en nadelen van een houten vloerlamp

De vloerlamp van hout heeft een bijzondere uitstraling waar u van kunt profiteren. Door een houten vloerlamp in uw interieur te brengen, zet dit een bijzondere sfeer neer. De vloerlamp van hout is een bijzondere lamp, maar doordat er in de meeste huizen veel hout in het interieur terugkomt, is de vloerlamp goed te combineren in huis.
Een nadeel is dat de houten vloerlampen redelijk exclusief zijn en daardoor is er minder keuze binnen dit type vloerlampen.

Houten vloerlampen met driepoot

Houten vloerlampen met een driepoot als staander vindt u in onze collectie in verschillende modellen. De houten vloerlamp met stoffen kap is vaak goed te combineren met het landelijke interieur. Daarnaast zijn er ook stoere, houten driepoot lampen met een een metalen lampenkap, deze zijn helemaal op hun plek in het industriële interieur. Ook voor de moderne woning zijn er diverse, eigentijdse vloerlampen van hout te vinden. Kortom; de houten vloerlamp is er voor iedereen.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >