Inbouwspots

Inbouwspots worden naast de badkamer ook steeds meer toegepast in keukens of woonkamers. Inbouwspots zijn ideaal als accent- of basisverlichting.

Populair: LED Badkamer | Met meerdere lampjes 12 Volt | WitAlle verlichting

Weergave 1–16 van 120 resultaten

Moderne Inbouwspot Bording, Zwart
Zwarte trimless inbouwspot Wilhelm, metaal
Zwarte inbouwspot Mitchell, aluminium
Staalkleur inbouwspot Pepijn, metaal
Zwarte badkamer inbouwspot, Rond, IP20
Witte verdiepte inbouwspot Nisse, aluminium
Tosca badkamer inbouwspot wit, led, IP65
Moderne Inbouwspot Langholt, Zwart
Koperen inbouwspot Mitchell, aluminium
Gouden inbouwspot Mitchell, aluminium
Witte inbouwspot Mel, aluminium
Choom inbouwspot Pepijn, metaal
Moderne Inbouwspot Brodeskov, Aluminium
Moderne Inbouwspot Enslev, Wit
Moderne Inbouwspot Dalmose, Aluminium
Moderne Inbouwspot Dalmose, Zwart

Hoge kwaliteit inbouwspots verkrijgbaar in alle standaard maten en uitvoeringen. Selecteer de inbouwspot op kleur en vorm. Het is prijstechnisch interessant om de inbouw plafondspots per 3 tegelijk te bestellen. Ten opzichte van stuks bestellingen wordt hierop een hoge korting gegeven.

De witte inbouwspot op een wit plafond

Een veelgestelde vraag is of de witte plafondspot niet afsteekt bij een wit plafond. Wit en wit is in veel gevallen een probleem. De witte verf van uw plafond blijkt al snel een kleurtje te hebben, vooral wanneer het er al meerdere jaren op zit. De kleur van de plafondspot is in de meeste gevallen hoogglans wit, terwijl een plafond een mat, witte kleur heeft. Ga er dus niet vanuit dat de kleur van de plafondspot exact matcht met de kleur van het plafond. Dit betekent niet dat u wit en wit niet kan matchen. Dagelijks worden de plafondspots met witte kleur toegepast in een wit plafond én met een mooi resultaat.

Zuinige LED inbouwspots

Ga je zuinig voor LED verlichting. Kies dan voor de LED inbouwspots met ingebouwde LED verlichting of de spots waar een los LED lampje in bevestigd kan worden. Bij de spots met ingebouwd LED licht waren er twijfels of dit wel handig was omdat de complete spot vervangen moet worden wanneer de leds kapot zijn.

Bij de (eerste) fabrikanten heeft de levensduur van het LED licht zich inmiddels bewezen en kan een inbouwspot met ingebouwd LED-lampje gekocht worden. De inbouw spots zijn meestal prijstechnisch gezien interessanter.

Stapelkorting!

Profiteer nu van onze stapelkorting! Ontvang automatisch korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-10 lampen bestellen = 2% korting!
10 of meer lampen = 5% korting!