Industriële wandlampen

Stoere wandlampen met een typisch industrieel uiterlijk. Een gevarieerd aanbod in industriële wandverlichting! Bestel een lichtbron mee om meteen gebruik te kunnen maken van uw lamp.

Populair in industrieel: Onder €50,-ZwartMetaalWandspotsAlle wandlampen 

Weergave 1–12 van 99 resultaten

Zwarte, industriële wandlamp Ferdy
Zwarte, industriële wandlamp Fenlichano
Scharnier wandlamp Ferdy, Industrieel / vintage
Ennerdale industrie plafondlamp, twee spotjes, nikkel mat
Metaal
Ennerdale industriële plafondlamp, twee spotjes, wit
Vintage wandlamp Bolb, Vintage zwart
Grijze, industriële wandlamp Fenne
Metaal
Landelijke, Industrieel, Zwarte, Witte wandlamp James

Industriële wandlampen

Voor de liefhebbers van industrieel is er tegenwoordig niet meer alleen keuze uit de industriële fabriekshanglampen. De lampenindustrie breidt uit en dat ziet je ook terug in ons assortiment. Industriële wandlampen om je huis compleet te maken. Stoere wandlampen met een typisch industrieel uiterlijk.

Industrie wandlamp in de woonkamer

Stoere wandlampen met stoer materiaal, vorm en afwerking. Veel industrie wandlampen hebben metalen kapjes. Daarbij zie je de stoere wandlampen ook terugkomen met een glaskapje of de originele wandarmatuur waar een los lampenkapje naar keuze op kan.
De wandlampen met metalen kap zijn vooral populair voor in de industrieel ingerichte woonkamer met stoere materialen zoals robuust hout en natuurlijke materialen. De randen van de metalen kapjes zijn meestal ‘omgeslagen’ dit zorgt naast de extra uitstraling ook voor extra stevigheid. Want hoewel de uitstraling erg belangrijk is, is het ook belangrijk dat er (visueel) zichtbare kwaliteit aan de wand hangt.

Eenvoudig objecten uitlichten met de industriële wandspot

Meubels, kunstwerken of accessoires in je huis wil je graag laten zien. De industriële wandspot is de perfecte manier om iets specifiek uit te lichten. De meeste wandspots zijn richtbaar en draaibaar zodat je gemakkelijk kunt zorgen dat het licht valt op de plek waar jij dat graag wilt. Onze industriële wandspots zijn niet alleen heel functioneel maar voegen ook een stoere uitstraling toe aan het interieur.

Populaire kleuren voor industriële wandverlichting

Zwart, grijs en crême / greywash zijn populaire kleuren. De kleuren zijn ook tijdloos en zijn te combineren met meerdere kleuren in de kamer en van het meubilair. Een zwarte en donkergrijze industrielamp valt extra op bij een lichtere kleur wand. Andersom is het een idee om een zilvergrijze wandlamp op een donkere of beton grijze muur te monteren.

Online industriële wandlamp bestellen

Bent u op zoek naar een industriële wandlamp of heeft u er misschien al één gevonden in onze webwinkel? Bestellen bij Lampgigant gaat eenvoudig en snel. Dankzij onze korte leveringstijden heeft u uw industriële wandlamp snel in huis!

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >