Kinderkamer hanglampen

Een lamp geeft niet alleen licht, maar bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling van de babykamer of kinderkamer. Een kleurrijke lamp in de meidenkamer of een stoere variant in de jongenskamer. Bekijk ons assortiment.

Populair: Design | Glas | alle hanglampen

Weergave 1–12 van 66 resultaten

Hanglampen voor kinderen van 0 tot 12

In deze categorie vindt u kinderhanglampen voor verschillende leeftijdscategorieën. In deze categorie van hanglampen voor de kinderkamer richten we ons op kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor kinderen boven de 12 kunt u een kijkje nemen bij de tienerkamer hanglampen. Er zijn in de categorie kinderkamer hanglampen zowel neutraal gekleurde lampen te vinden, als lampen met printjes. Ook hebben wij lampen met bekende TV-figuren zoals Cars en Minnie Mouse.

Verschillende kleuren en modellen hanglampen

Door de verschillende kleuren en modellen is er voor elke kamer iets te vinden. We hebben een breed en gevarieerd aanbod in allerlei verschillende type hanglampen voor de kinderkamer. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit een stoere voetballamp of een vrolijke hanglamp met vogeltjes of hartjes. Ook de modellen van de kinderkamer hanglampen zijn gevarieerd. Er zijn zowel lampen met ronde kappen als lampen in een bepaalde vorm zoals een vliegtuig of een kikker.