Glazen kroonluchters

Alle 7 resultaten

Grijze kroonluchter Astrando, Metaal,Glas
Roestkleurige kroonluchter Aster, Metaal,Glas
Roestkleurige kroonluchter Asuman, Metaal,Glas
Grijze kroonluchter Aswin, Metaal,Glas
Landelijke kroonluchter Quincy, ivoor, 5-lichts
Kleine kroonluchter Junaid, taupe, klassiek
Klassieke kroonluchter Tess, roestkleur

Glazen kroonluchters

De kroonluchter is een lamp die je niet snel over het hoofd ziet. Het sierlijke ontwerp, de grootte en de vorm, ze maken de kroonluchter tot een eyecatcher in de woning. Bestaat de kroonluchter ook nog eens (volledig) uit glas, dan schittert hij je al helemaal tegemoet. De transparante kroonluchter is niet altijd gemaakt van kristal of acryl maar bestaat soms ook uit glas. Het voordeel van glazen kroonluchters is dat ze door de neutrale ‘kleur’ bij verschillende stijlen passen. Hoewel bij de kroonluchter vaak meteen aan de klassieke lamp wordt gedacht, kan de glazen kroonluchter ook prachtig zijn in de moderne woning.

Lampenkapjes van glas 

Naast de kroonluchter die volledig uit glas bestaat zijn er ook veel lampen met glazen kapjes. Hierbij worden de kroonluchters vaak uitgerust met lampenkapjes van gekleurd glas. Bijvoorbeeld het witte melkglas of albasten glas. Daarnaast zijn er kroonluchters met glazen lampenkapjes die gedecoreerd zijn met een motiefje of patroon. Glas is een materiaal waar veel mee kan, daarom is glas ook niet kenmerkend voor één bepaalde stijl. Want zowel voor landelijk als modern is er een glazen kroonluchter te vinden.

Transparante kroonluchters

Wanneer u op zoek bent naar een transparante kroonluchter voor in uw woning kunt u kijken naar verschillende materialen. Zit de glazen kroonluchter er voor u niet bij, kijk dan bijvoorbeeld eens naar de kristal kroonluchter of de lamp van doorzichtig acryl. Heeft u vragen of opmerkingen over onze kroonluchters? Laat het ons weten, we helpen u graag!