Landelijke kroonluchters

Weergave 1–12 van 27 resultaten

Roestbruine kroonluchter Reinaart, metaal
Landelijke kroonluchter Lotte, roestkleur
Klassieke, Landelijke Kroonluchter Yinde - Roestkleur Antiek
Glanzend wit kroonluchter Quincy, 5-lichts
Klassieke, Landelijke Kroonluchter Yindee-Lynn - Antiek Grijs
Klassieke, Landelijke Kroonluchter Yin-Lee - Roestkleur Antiek
Klassieke, Landelijke Kroonluchter Yina - Antiek Grijs
Quincy glanzend wit kroonluchter, groot, 16L
Donkergrijze Quincy kroonluchter, landelijk, 16L
Taupe kroonluchter Quincy, 16L, landelijk
Klassieke kroonluchter Quincy, 16L, grijs

Landelijke kroonluchters

Kroonluchters zijn prachtig in combinatie met de landelijke woonstijl. In het landelijke interieur zien we vaak de natuurlijke kleuren en materialen teugkomen. Onze landelijke kroonluchters sluiten hierbij aan. Zo hebben we kroonluchters in landelijke stijl met bloemvormige kapjes en kroonluchters in houtkleuren. Per landelijk interieur zal het verschillen welke kroonluchter u kiest. Er zijn landelijke, rustieke kroonluchter met weinig details, maar ook landelijke kroonluchters die meer versierselen hebben.

Witte, landelijke kroonluchters

Populair in het landelijke interieur zijn meubels en accessoires in lichte kleuren. Een witte, landelijke kroonluchter past hier goed bij. In ons assortiment van landelijke kroonluchters kunt u kiezen uit diverse modellen kroonluchters in verschillende lichte en witte kleuren. Ook in de kleur wit zit verschil, we hebben bijvoorbeeld ook kroonluchters in de kleur ‘antiek wit’. Een aanrader voor het landelijke interieur zijn onze witte kroonluchters met stoffen kapjes. Deze kroonluchters zorgen, wanneer ze aan staan, voor een warme lichtspreiding in de ruimte. De ronde, stoffen lampenkapjes zijn eenvoudig in design en passen daardoor goed bij het landelijke interieur.

Kroonluchter landelijk online kopen

Heeft u een landelijk interieur en bent u op zoek naar een bijpassende kroonluchter? Kijk dan eens op onze website en doe inspiratie op. Sorteer op landelijke stijl en u ziet een overzicht van onze landelijke kroonluchters. Heeft u al een geschikte kroonluchter gevonden? Bestel de lamp eenvoudig en snel bij Lampgigant. Veilig bestellen en een snelle levering van de kroonluchter die u kiest!

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >