Landelijke kroonluchters

Weergave 1–16 van 36 resultaten

Landelijke kroonluchter Lotte, roestkleur
Taupe kroonluchter Quincy, 16L, landelijk
Quincy glanzend wit kroonluchter, groot, 16L
Grote Quincy kroonluchter, ivoor, 16L
Klassieke kroonluchter Quincy, 16L, grijs
Donkergrijze Quincy kroonluchter, landelijk, 16L
Quincy kroonluchter, 6 dubbele lampjes, taupe
Kroonluchter Quincy wit, landelijk design, 12L
Taupe kroonluchter Quincy, 8L, landelijk
Quincy kroonluchter, glanzend wit, 8L
12-lichts kroonluchter Quincy, ivoor
Klassieke Quincy kroonluchter, 12L, grijs
Landelijk design kroonluchter Quincy, 12L, donkergrijs
Kroonluchter Quincy, landelijk design, taupe, 5L
Glanzend wit kroonluchter Quincy, 5-lichts

Landelijke kroonluchters

Kroonluchters zijn prachtig in combinatie met de landelijke woonstijl. In het landelijke interieur zien we vaak de natuurlijke kleuren en materialen teugkomen. Onze landelijke kroonluchters sluiten hierbij aan. Zo hebben we kroonluchters in landelijke stijl met bloemvormige kapjes en kroonluchters in houtkleuren. Per landelijk interieur zal het verschillen welke kroonluchter u kiest. Er zijn landelijke, rustieke kroonluchter met weinig details, maar ook landelijke kroonluchters die meer versierselen hebben.

Witte, landelijke kroonluchters

Populair in het landelijke interieur zijn meubels en accessoires in lichte kleuren. Een witte, landelijke kroonluchter past hier goed bij. In ons assortiment van landelijke kroonluchters kunt u kiezen uit diverse modellen kroonluchters in verschillende lichte en witte kleuren. Ook in de kleur wit zit verschil, we hebben bijvoorbeeld ook kroonluchters in de kleur ‘antiek wit’. Een aanrader voor het landelijke interieur zijn onze witte kroonluchters met stoffen kapjes. Deze kroonluchters zorgen, wanneer ze aan staan, voor een warme lichtspreiding in de ruimte. De ronde, stoffen lampenkapjes zijn eenvoudig in design en passen daardoor goed bij het landelijke interieur.

Kroonluchter landelijk online kopen

Heeft u een landelijk interieur en bent u op zoek naar een bijpassende kroonluchter? Kijk dan eens op onze website en doe inspiratie op. Sorteer op landelijke stijl en u ziet een overzicht van onze landelijke kroonluchters. Heeft u al een geschikte kroonluchter gevonden? Bestel de lamp eenvoudig en snel bij Lampgigant. Veilig bestellen en een snelle levering van de kroonluchter die u kiest!

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!