Moderne kroonluchters

Alle 8 resultaten

Chroom kroonluchter Familia, Modern
Moderne kroonluchter Charlotte, Chroom
Moderne kroonluchter Fangel, Aluminium
Witte kroonluchter , Modern
Mat Zwarte kroonluchter , Modern
Messing kroonluchter Fangel, Modern
Chroom kroonluchter Familia, Modern
Placeholder

Moderne kroonluchters in kleurige designs

Bij het woord kroonluchters denken we vaak aan de klassieke lampen in roestbruine kleuren die thuis horen in de landelijke en klassieke interieurs. Er is echter meer dan dat. Er zijn moderne kroonluchters die perfect passen bij de eigentijdse woningen. Design kroonluchters met een originele, moderne look. Neem bijvoorbeeld onze paarse kroonluchter of de kroonluchter in regenboogkleuren. Deze kroonluchters passen veel beter bij de moderne woning dan bij het landelijke interieur.

Kroonluchter modern voor op de kinderkamer

Kroonluchters zijn ideale lampen voor op de kinder- of babykamer. Ze verspreiden voldoende licht en voegen ook veel sfeer toe. Een aanrader voor kinderkamer verlichting zijn onze moderne multicolor kroonluchters. Deze kleurrijke lampen fleuren de kinderkamer op. We hebben paarse, witte, roze en multicolor kroonluchters voor de kinderkamer. Ook de roze kroonluchter met prinsessen design is geliefd. De kroonluchter met kapjes is ook zeer geschikt voor de kinderkamer. 

Online kroonluchter bestellen

Een kroonluchter bestellen doet u eenvoudig en snel bij Lampgigant. Kies uw kleur, materiaal en stijl kroonluchter en vind de kroonluchter waarnaar u op zoek bent snel en gemakkelijk met behulp van ons keuzemenu.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >