Kies je filters

LED werklampen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werklampen zijn ideaal voor het verlichten van ruimtes zoals werkplaatsen, garages, zolders en bouwplaatsen. Dit omdat ze een groot oppervlak verlichten.

Waterdichte en stofdichte werklampen

Deze werklampen zijn te gebruiken in zowel binnenruimtes als buitenruimtes. Vanwege de hoge IP-waarde zijn deze werklampen geschikt op plekken waar water en vocht voor kunnen komen.

Werklampen met praktische eigenschappen

Onze praktische werklampen zijn compact en inklapbaar. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te vervoeren en op te slaan. Ook zijn onze werklampen beschikbaar met oplaadbare batterijen. Zo zit je niet vast aan snoeren en kabels en kun je de werklamp gemakkelijk plaatsen op normaal onbereikbare plekken. De oplaadbare werklampen beschikken over een USB-aansluiting waardoor je apparaten zoals smartphones ermee kunt opladen.

Veiligere werkopmgeving creëren

De looplampen beschikken over verschillende functies die je kan helpen in gevaarlijke situaties. Deze looplamp heeft een veiligheidshamer en een mesje om bijvoorbeeld gordels ermee door te snijden. De looplamp heeft een knipperfunctie en kan daarnaast ook met een waarschuwingslicht schijnen.

Naast de looplamp hebben we ook de veiligheidslamp. Deze heeft een magnetische achterkant en is dus gemakkelijk te bevestigen op metalen oppervlaktes.