Moderne plafondlampen

Moderne plafondlampen hebben een strakke vormgeving. De plafondlamp is ideaal als functionele verlichting van de gang, hal of toilet. Bestel er een LED lichtbron bij voor een energiezuinige keuze!

Populair in modern: Onder €50,- | Badkamer | Wit | Zwart | Moderne plafondlamp keuzehulp

Weergave 1–12 van 346 resultaten

Tosca badkamer inbouwspot wit, led, IP65
Noï plafondlamp klein, wit
Moderne, Design, Witte, Zilveren plafonnière Danica
Wit glazen plafondlamp Tren
Noï plafondlamp groot, wit
Bolvormige badkamer plafondlamp Ona
Ennerdale industrie plafondlamp, wit, metaal
Moderne witte opbouwspot Harup, 2-spots
Moderne Opbouwspot Harup, Wit
Grote, vierkante plafondlamp Tren, Wit
Vierkante plafondlamp Tren, Spierwit
Vierkante Sylvana inbouwspot, wit

Moderne plafondlampen kenmerken zich door de strakke vorm. De moderne plafondlamp heeft veelal een neutrale kleur, zoals grijs, wit en zwart. De materialen van deze moderne lampen zijn veelal aluminium, metaal, kunststof en glas.

Welke moderne plafondlamp moet ik kiezen?

Bij Lampgigant vindt u een uitgebreide collectie moderne plafondlampen. U vindt er zowel plafondspots als plafonnières. Bij het kiezen van een moderne plafondlamp is het belangrijk om eerst te bepalen voor welk doel u hem wilt gebruiken. Is de plafondlamp vooral bedoeld als functionele verlichting of moet het ook een decoratieve waarde hebben in het interieur? In welke ruimte komt de lamp te hangen? We geven u enkele tips bij het kiezen van de juiste moderne plafondlamp. Als u op zoek bent naar basisverlichting voor de hal of gang kunt u het beste kiezen voor een plafonnière of plafondlamp zodat u gang meteen goed verlicht is. Ook kan het handig zijn om hiervoor een plafondlamp met bewegingssensor aan te schaffen. Ideaal als u de gang binnenstapt en meteen ziet waar u uw jas kunt ophangen. Zoekt u een plafondlamp voor uw moderne woning die vooral bedoeld is om iets specifiek uit te lichten? Kijk dan eens naar de moderne plafondspots. Het voordeel van plafondspots is dat ze vaak richtbaar zijn zodat u zelf bepaalt waar het meeste licht valt. Daarnaast heeft u keuze uit allerlei formaten. Zo hebben we plafondspots met twee spotjes maar ook plafondspots met zes lampjes. Let er bij het richten van de spotjes goed op dat u niet verblindt wordt door het licht als u omhoog kijkt.

Waar moet u op letten bij het toepassen van de moderne plafondlamp

Niet in alle ruimtes staan moderne plafondlampen goed. Een zilvergrijze plafondlamp met rechthoekige zijkanten staat niet mooi binnen een klassieke / landelijke ruimte. De moderne plafondlamp kan het beste toegepast worden in design, neutraal of modern ingerichte ruimtes.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >