Moderne tafellampen

Weergave 1–12 van 549 resultaten

Moderne, Zwarte tafellamp Kitana
Zwarte Deveney tafellamp - Modern
Melkglas tafellamp Ciuda
Rode Desteney tafellamp - Stof
Modern
Daan tafellamp, buigzaam, wit
Industriële, Moderne Tafellamp Verony - Zwart, Goud
Moderne Deviya tafellamp - Wit
Dalest tafellamp, Dubbelglas
Industriële, Moderne Tafellamp Tímea - Mat Zwart, Wit Mat
Design, Moderne, Stoffen, Nikkel, Zwarte, Goud tafellamp Kaelani
Roze Diam tafellamp - Modern design

Functioneel licht nodig voor op het bureau of werktafel? Naast extra / gerichte verlichting is de moderne tafellamp ook mooi. Moderne vormen en materialen in de bureau- en tafellamp zorgen voor een stijlvolle uitstraling op tafel en bureau.

Moderne tafellamp kopen met de ideale functies

Moderne tafellampen kunnen zowel functioneel als decoratief zijn. Bedenk van tevoren waarvoor u de tafellamp wilt gebruiken. Is dit vooral als sierlijk interieurproduct of wilt u secure werkjes gaan uitvoeren met behulp van deze lamp? Verschillende tafellampen met moderne stijl hebben functionaliteiten die voor extra gemak kunnen dienen. Bijvoorbeeld de moderne tafellamp waarbij u de lamp flexibel kunt draaien. Ideaal om precieze werkjes van extra dichtbij te verlichten.

Kleurige, moderne tafellampen

In de moderne inrichting zien we vaak vaste kleuren zoals wit, zwart en grijs terugkomen. Onze uitgebreide collectie van moderne tafellampen biedt u de keuze om tafellampen in bijpassende kleuren te bestellen. Een aanrader is echter om ook eens te kijken naar andere, fellere kleuren. Kleuren die misschien afwijken van uw interieur maar die juist daardoor in het oog springen. Wat dacht u van een tafellamp met een frisse, groene kleur? Als u een gedeelte van uw woonkamer of keuken wil laten opvallen is een kleurige tafellamp een goede oplossing. Ook voor de kinderkamer zijn er leuke tafellampen met vrolijke kleuren. De moderne schemerlampen zorgen voor een warm en sfeervol licht.

Kunststof tafellamp modern

Op zoek naar een moderne tafellamp van kunststof? In ons assortiment vindt u een grote hoeveelheid kunststof lampen. Een voordeel van kunststof lampen is dat ze in veel kleuren voorkomen en dat ze licht van gewicht zijn. Bij Lampgigant vindt u eigentijdse tafellampen van kunststof in verschillende kleuren, vormen en maten. Zowel functionele en stijlvolle tafellampen voor op uw kantoor als sfeervolle tafellampen voor in huis.

Inspiratie op doen voor uw moderne interieur? Bekijk dan de gigantische collectie verlichting van Lampgigant!