Moderne wandlampen

De moderne wandlamp verlicht de eigentijdse woning op een functionele en sfeervolle wijze. De meeste wandlampen zijn voorzien van een afdekplaatje met stroomaansluiting waardoor er niets van de strakke vormgeving van het armatuur wordt afgedaan.

Populair in modern: WitZwartGlas | Badkamer | Up/Down | Keuzehulp moderne wandlamp

Weergave 1–12 van 91 resultaten

Jarrow plafondlamp, design glas
Glazen, metalen wandlamp Grazie
Ikeston plafondlamp, modern, chroom en wit
Hailsham plafondlamp , ronde lamp, metaal en glas
Grote, witte plafondlamp Celino
Witte wandlamp Agena, geborsteld stalen rand
Moderne plafondlamp Ymre - twee glazen spotjes
Amy wandlamp - Chroom
Klassieke Wandspot Venya - Nikkel Mat, Transparant Helder
Amé wandlamp - Chroom
Matte chrome Euska badkamer wandlamp, langwerpig
Voetbal, glazen wandlamp Messi

Kenmerkend voor modern ontwerp

In ons aanbod vind je de moderne wandlamp als ontwerp met rechte lijnen en vaste kleuren. Vaste kleuren zijn bijvoorbeeld zwart, wit en grijs. Hoogglans paars kan je hier ook onder vatten. De wandlamp met bloemetjes hoort hier echter niet bij. De moderne wandlampen hebben een strak ontwerp. Er zijn zowel strakke lampen met een vierkant als met een rond ontwerp. Ook een combinatie van deze twee vormen, bijvoorbeeld een wandspot met een vierkante wandplaat en een ronde spot geeft een mooi resultaat.

Kleuren moderne verlichting

In het moderne interieur zien we veel vaste kleuren terugkomen. Bij de moderne wandlampen zijn wit, zilver en chroom populaire kleuren. In ons assortiment wandlampen heb je dan ook een uitgebreide keuze van moderne wandlampen in deze kleuren. Wit creëert een gevoel van ruimte en is bovendien makkelijk te combineren met andere kleuren. Ook de wandlamp van metaal in chroom kleur is goed toe te passen in de moderne woning. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een meer opvallende kleur lamp zoals groen, oranje of paars.

Moderne wandlamp met ingebouwde LED verlichting

LED verlichting geeft mogelijkheden voor de platte, moderne wandlamp die soms maar 5 cm van de muur af komt. Doordat er geen bollampje in de fitting gedraaid hoeft te worden ontstaan er extra mogelijkheden voor de wandverlichting. De moderne wandverlichting kan hierdoor uitgevoerd worden met LED lampjes in één rij en met korte stripjes die aan die naar beneden of naar boven en beneden schijnen.

Meer lichteffect door LED wandverlichting

Wandlampen met LED creëert de mogelijkheid voor de wandlamp met speciaal lichteffect. Voorbeelden hiervan is een smalle streep die op de muur geprojecteerd wordt of 2 rechte lichtstralen aan de boven- en onderkant. Bekijk alle moderne lampen in het aanbod en de lichteffecten hiervan.

Moderne wandverlichting online kopen

Ben je op zoek naar een eigentijdse wandlamp voor je moderne woning? Bij Lampgigant heb je keuze uit meer dan 650 moderne wandlampen en wandspots.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >