Retro wandlampen

Alle 2 resultaten

Retro wandlamp Alie, Koper
Zilveren wandlamp Athina, metaal

Retro kleuren

De retro stijl is een stijl waar je nou echt vrolijk van wordt. Populaire kleuren in het retro interieur zijn warme kleuren zoals geel, rood, blauw, oranje en groen. Ook de kleur koper is geliefd in de retro verlichting. Door te kiezen voor een lamp in één van deze sfeervolle kleuren krijgt uw huis net een beetje meer vrolijkheid en sfeer. Het leuke aan de retro kleuren is dat ze helemaal passen bij het interieur van nu! Wilt u liever niet dat uw hele interieur zo kleurrijk wordt? Dat hoeft ook zeker niet. Retro wandlampen zijn vaak echte eyecatchers. Daarom is het vaak al genoeg om een of enkele retro lampen te hebben om uw huis een echte retro look te geven.

Wandlampen in retro design

Bij de retro wandlamp kunt u denken aan kleurige wandspots met ronde of bolvormige kapjes. De retro wandlampen zijn meestal gemaakt van metaal. Ook zijn er wandlampen met een stoffen kapje, deze lampen hebben vaak een retro motief op de kap. Het leuke aan de retro wandlampen is dat het nieuwe lampen zijn die gebaseerd zijn op de oude stijl. Daardoor passen ze niet alleen in het typische retro interieur maar kunnen ze ook perfect toegepast worden in het interieur van nu!

Retro wandlamp kiezen

Bent u ook fan van de wandlampen die zijn gebaseerd op de lampen van vroeger? Kies dan voor een retro wandlamp. Bedenk van tevoren waar de lamp komt te hangen. Is dit een plek die meer moet opvallen? Kies dan voor een kleurige retro lamp, bijvoorbeeld de gele wandspot. Er kan ook worden gekozen voor een lamp die aansluit bij de kleuren van de rest van het interieur. Door juist voor een afwijkende kleur te kiezen zorg je ervoor dat de retro wandlamp een echte eyecatcher wordt.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >