Hoe werkt de schilderijverlichting

Om uw schilderij mooi naar voren te laten komen in uw woonkamer of bedrijfspand, kunt u ervoor kiezen om uw schilderij te verlichten. Er zijn meerdere soorten verlichting die uw schilderij mooi kunnen verlichten. U kunt kiezen uit energiezuinige en krachtige LED strips of een warm witte TL buis. Deze verlichting kunt u boven het schilderij op de muur bevestigen waardoor het een mooie gloed over uw schilderij verspreid. U kan uiteraard zelf bepalen waar u de schilderijverlichting wilt neerhangen, maar het is de gewoonte om dit boven het schilderij op de muur te bevestigen.
Meerwaarde van schilderijverlichting

Misschien vraagt u zich af of het nodig is om uw schilderij te verlichten, of het wel iets extra’s toevoegt. Met lichtaccenten brengt u niet alleen de aandacht op mooie voorwerpen maar brengt u ook een interieur tot leven.
Het is belangrijk om bij schilderijverlichting goed te kijken in welke richting u de lamp plaatst om het schilderij en het interieur tot zijn recht te laten komen. Ook moet u bij het plaatsen van de lamp hinderlijke reflectie en verblinding zoveel mogelijk minimaliseren. Decoratieve voorwerpen kunt u het beste van boven of van voren verlichten, zodat vorm en textuur worden geaccentueerd.

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!