Schilderijverlichting

Schilderijverlichting zorgt ervoor dat het schilderij op zijn best naar voren komt. Het is belangrijk om bij schilderijverlichting goed te kijken in welke richting u de lamp plaatst om het schilderij en het interieur tot zijn recht te laten komen. Voorkom hinderlijke reflectie en verblinding.

Populair: LED strips | Spiegelverlichting | Alle wandlampen

Alle 8 resultaten

Corun badkamer wandlamp - schilderij lamp
Klassieke, bronze wandlamp Marino
Badkamer wandlamp Montë 2, Ook voor schilderijverlichting
Nikkel, buigbare wandlamp Eliza
Kleine, design wandlamp Marion
Kleine, nikkel wandlamp Marino
Cilinder, metalen wandlamp Battista
Metalen, glazen wandlamp Chico

Hoe werkt de schilderijverlichting

Om uw schilderij mooi naar voren te laten komen in uw woonkamer of bedrijfspand, kunt u ervoor kiezen om uw schilderij te verlichten. Er zijn meerdere soorten verlichting die uw schilderij mooi kunnen verlichten. U kunt kiezen uit energiezuinige en krachtige LED strips of een warm witte TL buis. Deze verlichting kunt u boven het schilderij op de muur bevestigen waardoor het een mooie gloed over uw schilderij verspreid. U kunt uiteraard zelf bepalen waar u de schilderijverlichting wilt neerhangen, maar het is de gewoonte om dit boven het schilderij op de muur te bevestigen.
Meerwaarde van schilderijverlichting

Misschien vraagt u zich af of het nodig is om uw schilderij te verlichten, of het wel iets extra’s toevoegt. Met lichtaccenten brengt u niet alleen de aandacht op mooie voorwerpen maar brengt u ook een interieur tot leven.