Schilderijverlichting

Schilderijverlichting zorgt ervoor dat het schilderij op zijn best naar voren komt. Het is belangrijk om bij schilderijverlichting goed te kijken in welke richting u de lamp plaatst om het schilderij en het interieur tot zijn recht te laten komen. Voorkom hinderlijke reflectie en verblinding.

Populair: LED strips | Spiegelverlichting | Alle wandlampen

Alle 7 resultaten

Corun badkamer wandlamp - schilderij lamp
Badkamer wandlamp Montë 2, Ook voor schilderijverlichting

Hoe werkt de schilderijverlichting

Om uw schilderij mooi naar voren te laten komen in uw woonkamer of bedrijfspand, kunt u ervoor kiezen om uw schilderij te verlichten. Er zijn meerdere soorten verlichting die uw schilderij mooi kunnen verlichten. U kunt kiezen uit energiezuinige en krachtige LED strips of een warm witte TL buis. Deze verlichting kunt u boven het schilderij op de muur bevestigen waardoor het een mooie gloed over uw schilderij verspreid. U kunt uiteraard zelf bepalen waar u de schilderijverlichting wilt neerhangen, maar het is de gewoonte om dit boven het schilderij op de muur te bevestigen.
Meerwaarde van schilderijverlichting

Misschien vraagt u zich af of het nodig is om uw schilderij te verlichten, of het wel iets extra’s toevoegt. Met lichtaccenten brengt u niet alleen de aandacht op mooie voorwerpen maar brengt u ook een interieur tot leven.