Staande buitenlampen

De staande buitenlamp is ideaal als verlichting langs de oprit, op het terras of in de tuin. Maak het aanleggen van de verlichting makkelijker door van tevoren een lichtplan te ontwerpen.

Populair: Modern | MetaalPrikspotsLantaarnpalen | Alle buitenlampen

Weergave 1–12 van 66 resultaten

Ani buitenlamp, gegoten aluminium, zwart
Zwarte Clasina paal buitenlamp, klassiek
Buitenlampen
Leela buitenlamp, gegoten aluminium, zwart, zilver-patina
Landelijke, Industriële Buitenlamp Jaynizya-Lynn - Mat Zwart
Zwarte buiten vloerlamp Sanjana
Irma buitenlamp, gegoten aluminium, zwart
Zwarte buiten vloerlamp Semme
Klassieke buitenlantaarn staand - Clazina, zwart
Basis
Leine buitenlamp, gegoten aluminium, zwart, zilver-patina

Staande buitenverlichting

De juiste buitenverlichting is onmisbaar om veilig thuis te komen in het donker en om te kunnen genieten van de lange zomeravonden in uw tuin. De staande buitenlamp kan op verschillende manieren kan worden toegepast rondom u huis, bijvoorbeeld als verlichting langs de oprit of als terrasverlichting. Afhankelijk van het doel kunt u kiezen uit verschillende soorten staande buitenlampen:

Oprit verlichting

Staande buitenlampen worden veel toegepast als opritverlichting. Verlichting langs de oprit is niet alleen heel functioneel maar zorgt ook voor sfeer. In de collectie staande buitenlampen vindt u staande lampen in verschillende stijlen en kleuren.

Staande lampen met bewegingssensor

De staande lamp met bewegingsmelder heeft een aantal voordelen. De lamp springt aan wanneer hij beweging detecteert. Hierdoor gaat de lamp alleen aan wanneer u het licht nodig hebt. Dit bespaart niet alleen stroom en dus energiekosten, maar is ook nog eens beter voor het milieu!

Lantaarnpalen

De lantaarn tuinlamp is populair onder de buitenverlichting. Deze lamp is in meerdere kleuren en maten beschikbaar De lantaarnpalen zijn vaak te bestellen in serie zodat ze gecombineerd kunnen worden met bijpassende lantaarn wandlampen, hanglampen en tafellampen. De lantaarn tuinlampen hebben vaak een klassiek karakter.

Prikspots

De prikspots zijn buitenlampen die eenvoudig in de grond geplaatst kunnen worden. Hoewel prikspots vaak vrij laag zijn, zijn ze ideaal om bepaalde gedeeltes van de tuin uit te lichten.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >