Stoffen hanglampen

De stoffen hanglamp verspreid een sfeervolle en warme verlichting. Mooi als lamp boven de eettafel of als verlichting in de slaapkamer. 

Handig om te weten(!)

Stoffen lampen zijn wat lastiger schoon te maken dan bijvoorbeeld kunststof lampen Een canvas spray die bijvoorbeeld voor schoenen gebruikt wordt is vuil afstotend en zal helpen een witte, stoffen lamp langer wit te houden. Verder kan voor een linnen hanglamp een kledingroller of zachte stofdoek worden gebruikt.

Huidige trends 

Weergave van 1–24 van 328 resultaten

Stoffen hanglampen

Stof is een materiaal wat nooit misstaat. De stoffen hanglamp kan dan ook in ieder interieur worden toegepast. Stoffen hanglampen zijn geschikt voor boven de eettafel of salontafel maar worden ook vaak ingezet als verlichting in de vergaderruimte of in het restaurant. De stoffen hanglamp heeft dus vele functies. Lampgigant geeft u uitgebreide keuzemogelijkheden in stoffen hanglampen. Voor iedere ruimte vindt u hier een geschikte lamp. Zo hebben we de langwerpige stoffen lampen voor boven de rechthoekige eettafel maar kunt u hier ook terecht voor vierkante, ronde of ovalen lampen van stof. Ook aan degenen die op zoek zijn naar iets speciaals is gedacht. De stoffen hanglamp met gaatjes of de hanglamp met drie verschillende kleuren kapjes zijn hier voorbeelden van.

Sfeervolle stoffen hanglampen

Stoffen lampen in alle vormen, formaten en kleuren. De lampen van stof zijn vaak sfeervol door het diffuse licht dat door de stoffen kap heen komt. De hanglampen die u vind in het productoverzicht zijn gemaakt van krachtige stof met een hoge kwaliteit en afwerking. Vooral dit laatste punt is belangrijk om te kunnen onderscheiden in prijs en kwaliteit. Een slechte afwerking van een stoffen hanglamp, bijvoorbeeld hoe deze gestikt is, kan de lamp een niet mooi maken.

Hanglampen stoffen kap in elk gewenst model

Uitgebreide formaten, vormen en kleuren bij de hanglamp met stoffen kap. We hebben een grote standaard collectie stof lampen met een uitgebreide keuzemogelijkheid in kleur bij verschillende modellen. Een goed product van katoen, tegen de laagste prijs. Bestel online uw hanglampen met stoffen kap op maat.

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!