Stoffen hanglampen

De stoffen hanglamp verspreid een sfeervolle en warme verlichting. Mooi als lamp boven de eettafel of als verlichting in de slaapkamer. Tip: gebruik voor het schoonmaken van de kap een kledingroller of zachte stofdoek.

Populair in stof: Eettafellamp | Wit | ZwartLampenkap op maat | Keuzehulp

Weergave 1–12 van 269 resultaten

Eettafel hanglamp Abano, Taupe stoffen lampenkap
Brede stoffen hanglamp Abano, Grijs
Brede stoffen hanglamp Abano, Taupe
Luxe stoffen hanglamp Terme, Taupe, Goud
Hanglampen
Stoffen hanglamp Abano, Taupe
Taupe, stoffen hanglamp Dradas
Brede, ovale eettafellamp Terme, Taupe, Goud
Ovale stoffen eettafel hanglamp Terme, Zwart, Goud
Stoffen hanglamp Abano, Grijs
Witte, stoffen hanglamp Tanno
Anil hanglamp - Zwart

Stoffen hanglampen

Stof is een materiaal wat nooit misstaat. De stoffen hanglamp kan dan ook in ieder interieur worden toegepast. Stoffen hanglampen zijn geschikt voor boven de eettafel of salontafel maar worden ook vaak ingezet als verlichting in de vergaderruimte of in het restaurant. De stoffen hanglamp heeft dus vele functies. Lampgigant geeft u uitgebreide keuzemogelijkheden in stoffen hanglampen. Voor iedere ruimte vindt u hier een geschikte lamp. Zo hebben we de langwerpige stoffen lampen voor boven de rechthoekige eettafel maar kunt u hier ook terecht voor vierkante, ronde of ovalen lampen van stof. Ook aan degenen die op zoek zijn naar iets speciaals is gedacht. De stoffen hanglamp met gaatjes of de hanglamp met drie verschillende kleuren kapjes zijn hier voorbeelden van.

Sfeervolle stoffen hanglampen

Stoffen lampen in alle vormen, formaten en kleuren. De lampen van stof zijn vaak sfeervol door het diffuse licht dat door de stoffen kap heen komt. De hanglampen die u vind in het productoverzicht zijn gemaakt van krachtige stof met een hoge kwaliteit en afwerking. Vooral dit laatste punt is belangrijk om te kunnen onderscheiden in prijs en kwaliteit. Een slechte afwerking van een stoffen hanglamp, bijvoorbeeld hoe deze gestikt is, kan de lamp een niet mooi maken.

Hanglampen stoffen kap in elk gewenst model

Uitgebreide formaten, vormen en kleuren bij de hanglamp met stoffen kap. We hebben een grote standaard collectie stof lampen met een uitgebreide keuzemogelijkheid in kleur bij verschillende modellen. Een goed product van katoen, tegen de laagste prijs. Bestel online uw hanglampen met stoffen kap op maat.