Tafellampen

Een tafellamp is praktisch en sfeervol en daarbij handig om een hoekje in de kamer (extra) te verlichten. Lampen zonder batterij of schakelaar op de lamp zelf zijn altijd inclusief aansluitsnoer en stekker met een aan-uit knopje op het snoer!

Populair: PopulairLandelijkModernGlas | Industrieel | Tafellamp keuzehulp

Weergave 1–12 van 1006 resultaten

IP20 (stofdicht bij Ø >12,5mm)
Moderne, Zwarte tafellamp Kitana
Brocante, mat zwarte tafellamp Minca, Vogelkooitje
Industriële klemlamp Morani, Vintage zwart
Zwarte Deveney tafellamp - Modern
Mat chroom tafellamp Pari
Melkglas tafellamp Ciuda
Glazen tafellamp Basken MEDIUM
Rode Desteney tafellamp - Stof
E14 (kleine) fitting
Industriële, Moderne Tafellamp Verony - Zwart, Goud
Major tafellamp, Bruine bast met binnenin glas

Gebruik van een tafellamp

De tafellamp is een lamp die vooral praktisch gebruikt wordt. Juist even dat donkere hoekje verlichten waar u graag zit of de werkplek waar u ’s avonds nog even de administratie doet. Ook worden deze tafellampen gebruikt om bepaalde accessoires in het huis extra te benadrukken en zo sfeer te creëren. Met de juiste tafellamp creëert u een gezellig sfeer in huis. Wanneer u echt een tafellamp zoekt om sfeer te creëren, raden wij u aan om een lamp te nemen met een lampenkap. De lampenkap zorgt ervoor dat het licht in beperkte mate verspreidt wordt en een warme uitstraling heeft.


Tafellampen in verschillende stijlen 

Omdat tafellampen belangrijk zijn in huis en bij uw inrichting moeten passen, verkopen wij deze lampen in verschillende stijlen. De drie stijlen die het meeste verkocht worden zijn de industriële, moderne en landelijk stijl. Naast deze drie stijlen hebben we er natuurlijk nog meer. Op de pagina tafellampen vindt u de meest populaire lampen en hebben wij ze voor u gecategoriseerd.