Kies je filters

Up down lights

van 73 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

van 73 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Up down light wandlampen geven een erg mooi effect doordat de wandlampen zowel naar boven als naar onder schijnen. Je ziet de up down wandlamp buiten veel toegepast worden, maar ook binnen maakt de up down light jouw interieur mooier. Bij de up down lights kan je kiezen tussen wandlampen met 1 of 2 lichtbronnen.  

Up down light buiten

Buiten zijn er vele mogelijkheden om een up down light wandlampen mooi toe te passen. De lamp zorgt voor sfeer bij de voordeur, in een reeks aan de schutting, muur of in een tuinhuisje. Wat deze lampen zo sfeervol maakt is dat ze twee kanten opschijnen. Zeker als je kiest voor een lichtbron met een warme lichtkleur krijg je met de up down light wandlampen een gezellige en warme sfeer in jouw tuin. Bij een deel van de up down wandlampen is het mogelijk om ook de grootte van de lichtstraal aan te passen. Zo kan je nog meer sfeer creëren.

Up down lights met sensor

In ons assortiment vind je veel verschillende up down wandlampen. Zo hebben we vierkante, cilindervormige en afgeronde up down wandlampen. Maar ook hebben we up down lights met handige sensoren. Kies bijvoorbeeld een up down wandlamp met schemersensor als je wil dat de wandlamp automatisch aangaat als het donker wordt. Daarnaast kan je ook kiezen voor een up down wandlamp met een bewegingssensor.