Witte hanglampen

De witte hanglamp is een populaire lamp die dankzij de neutrale kleur in diverse interieurs wordt toegepast. Gebruik voor het schoonmaken van de witte lamp een zachte spons of doek om krassen te voorkomen.

Populair: LandelijkModern | Industrieel Eettafel | Alle witte hanglampen

Weergave 1–16 van 517 resultaten

Fitting, hanglamp Dorus

Fitting, hanglamp Dorus

6.95 5.95
Rival 31 moderne hanglamp - Grote kap
Houten hanglamp Altari, 6-hoekig
Alco glaslampje

Alco glaslampje

18.95 12.95
Papieren, witte, hanglamp Finn

Mila hanglamp

28.95 19.95
Houten, bol hanglamp Pogalli
Grote houten, bol hanglamp Pogalli
Witte, houten hanglamp Pogalli
Hanglamp Deniz wit - Koker
Witte brocante hanglamp Fredda

Witte hanglamp populair

Het neutrale van de kleur wit en bijvoorbeeld de schone uitstraling kunnen wit tot een perfecte kleur in een interieur maken. Een hanglamp wit is erg gevarieerd door de verschillende vormen, stijlen en maten. Is uw interieur vooral wit en zwart of heeft u uw woning juist met allerlei kleurtjes ingericht. Witte lampen kunnen makkelijk gecombineerd worden. Zo kunt u deze bijvoorbeeld boven een eettafel hangen. Natuurlijke materialen gecombineerd met vlekkeloos wit. Of bijvoorbeeld voor een strakke en moderne inrichting vooral neutrale kleuren gebruiken. Als aanvulling op het meubilair en wand en vloerafwerking witte hanglampen bestellen.

Witte lamp voor elke ruimte

Zowel in babykamer, kinderkamer als boven de eettafel kunt u een witte hanglamp toepassen. Grote witte hanglampen met bol vorm zijn erg geschikt voor in de woonkamer. Benut de eigenschappen van het witte en de online mogelijkheden.

De manier van het witkleuren van lampen bepaald ook vaak de kwaliteit van de lampen. Het is wetenswaardig om er achter te komen of een hanglamp door wassen, coaten, stralen, spuiten of misschien wel door verven wit geworden zijn. Gezien het materiaal is hier eenvoudig achter te komen. Op lampgigant.nl bent u bij een witte-hanglamp zeker van solvabele kwaliteit wit. Zo bent u bij de katoenen lampen verzekerd van witte vezels en bij metalen lampen wit verzekerd van onderdompeling of poedercoaten. Witte hanglampen zijn op deze manier zorgvuldig en voor levenslang lampen in het wit.

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!