Zwarte wandlampen

De zwarte wandlamp is er van industrieel tot modern. Gezellig en functioneel, zonder dat er veel ruimte nodig is. Voor het uitlichten van een bepaald object kunt u het beste gebruik maken van richtbare wandspots.

Populair: Industrieel | ModernUp/Down | Metaal | Alle zwarte wandlampen

Weergave 1–12 van 100 resultaten

Zwarte, industriële wandlamp Ferdy
Zwarte, industriële wandlamp Fenlichano
Zwarte wandlamp Dagmar - Modern
Scharnier wandlamp Ferdy, Industrieel / vintage
Vintage wandlamp Bolb, Vintage zwart
Metaal
Moderne Daleen wandlamp - Kubus, zwart
Zwarte, industriële wandlamp Feyan
Moderne Dagmar wandlamp - Wit
Industrie wandlamp Yzak, Stoer zwart
Mayra wandspot, mat nikkel
Zwarte, industriële wandlamp Ferrie

Zwarte wandlampen

Origineel lampje voor de wand. De collectie zwarte wandlampen is leuke voor in woonkamer, slaapkamer en in de gang. Ook voor zakelijke toepassing vind je wat je nodig hebt voor een zwarte wandlamp. De zwarte wandlampen van hout en van stof worden bijvoorbeeld veel toegepast in de horeca en in hotels. Populair is ook de zwarte wandlamp industrieel en de moderne zwarte wandlamp.

De flexibele zwarte wandlamp

De wandlamp met chroom kleurige trekschaar is onder andere ideaal voor bij de bank of bij de tafel waar u aan werkt. Wanneer de wandlamp niet nodig is kunt u hem geheel inschuiven. Wilt u een secuur werkje doen? Trek de lamp lees of hobby met voldoende licht.

De keuze voor de zwarte wandlamp is vooral gebaseerd op gevoel.  In het geval van de leeslamp gebeurd incidenteel dat de toepassing voor de lamp het uitgangspunt vormt. Hoewel vaak uit intuïtie gehandeld wordt bij de keuze voor de zwarte wandlamp gaat dit hand in hand met het praktische gedeelte.

In ruimtes waar personen dicht langs de wanden komen en waar ook veel mensen komen is het niet handig om wandlampjes met zwarte lampenkapjes te bevestigen die minder hufterproof zijn dan de metalen kapjes. Ondanks dat jouw intuïtie je een heel eind op weg helpt is het wanneer je vastloopt op je keuze handig om te realiseren wat het praktische nut is van de zwarte wandlamp en de ruimte waar de lamp komt te hangen.

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >