Lampenkap modellen

Overige lampenkappen

Accessoires

Tips & informatie

Hierboven staan de lampenkappen die voornamelijk verkocht worden. Voor elke vorm, zoals de ronde lampenkap, zijn er 2 uitvoeringen. Bij de eerst genoemde versie is de lampenkap recht. Bij de tweede versie is de lampenkap aan de bovenzijde van de kap iets smaller dan aan de onderzijde, deze tweede variatie wordt aangeduid met ‘Boven toelopend’.

Wat is een blender (ook wel diffuser genoemd)? Hiermee kan je de lampenkap aan de onderzijde van de kap geheel of gedeeltelijk afsluiten. De blender is strak gespannen, lichtdoorlatend textiel. In het geval van een ronde lampenkap krijg je bij het bestellen een platte, cirkel die je op de onderste ring van de lampenkap kunt leggen. Hiermee kijk je niet direct de lampenkap in en dus ook niet tegen het lampje in de lampenkap.

Bekijk hierboven de verschillende typen blenders. Van blenders die de onderzijde van de lampenkap volledig afsluiten tot blenders die aan de zijkant een open rand hebben en/of bijvoorbeeld een opening in het midden van de blender:

Stapelkorting!

Profiteer van onze stapelkorting. U ontvangt automatisch de onderstaande korting in uw winkelmand bij het bestellen van 2 of meer lampen:

2-5 lampen bestellen? 5% korting!

5 of meer lampen? 10% korting!