Een lampenkap op maat laten maken is tegenwoordig niet eens meer duurder dan een standaard lampenkap. Doordat we de lampenkap direct uit onze fabricage bij u afleveren zijn we flexibel in de collectie en levering. Selecteer hieronder het gewenste model en bestel uw lampenkappen in de gewenste kleur en formaat.
LET OP: omdat de lampenkappen speciaal voor u op maat worden gemaakt kunnen ze niet geretourneerd worden. Om zeker van uw keuze te zijn, kunnen we u een stof staaltje toesturen!

1. Modellen

2. Speciale lampenkappen

3. Complete lampen met lampenkap

4. Accessoires

Lampenkap modellen

Hierboven staan de lampenkappen die voornamelijk verkocht worden. Voor elke vorm, zoals de ronde lampenkap, zijn er 2 uitvoeringen. Bij de eerst genoemde versie is de lampenkap recht. Bij de tweede versie is de lampenkap aan de bovenzijde van de kap iets smaller dan aan de onderzijde, deze tweede variatie wordt aangeduid met ‘Boven toelopend’.

Blenders/diffusers

Wat is een blender (ook wel diffuser genoemd)? Hiermee kan je de lampenkap aan de onderzijde van de kap geheel of gedeeltelijk afsluiten. De blender is een opaal witte, lichtdoorlatende acrylaat plaat. In het geval van een ronde lampenkap krijg je bij het bestellen een platte, cirkel die je op de onderste ring van de lampenkap kunt leggen. Hiermee kijk je niet direct de lampenkap in en dus ook niet tegen het lampje in de lampenkap.

XXL lampenkap en/of lampenkap advies op maat

Wil je een lampenkap die groter is dan 150 cm doorsnede? Wanneer u hierboven een optie kiest gaat dit bij de cilinder lampenkap tot maximaal 150 cm doorsnede. Wanneer u groter wilt dan dit of wanneer u in het algemeen advies wilt voor lampenkappen dan kunt u ons bellen op 030 – 6339653 of contact opnemen per mail op [email protected]

+ GRATIS LED pakket

Bespaar op je energierekening en pak nu jouw GRATIS LED lampen pakket.

Bestel €50+
Gratis LED pakket twv € 15,50

Bestel €75+
Gratis LED pakket twv € 31,50

Bestel €100+
Gratis LED pakket twv € 47,50

Bekijk de actie >